(KURIR TV) CRNO-BELA ŽURKA, SVE PUCALO OD EMOCIJA: Pogledajte kako je Partizan proslavio duplu krunu u Kraun plazi
Foto: Kurir sport

sreća, sreća, radost

(KURIR TV) CRNO-BELA ŽURKA, SVE PUCALO OD EMOCIJA: Pogledajte kako je Partizan proslavio duplu krunu u Kraun plazi

Fudbal -

Fudbalski klub Partizan proslavio je osvajanje duple krune na svečanosti u hotelu "Kraun plaza" u Beogradu.

Crno-belima, kao i njihovim navijačima, ovosezonski uspesi doneli su neslućene radosti, jer ne tako davno titula im je delovala svetlosnim godinama daleko, ali su se na kraju domogli i šampionskih znamenja i trofeja u Kupu.

Koliko svima kojima je crno-bela boja na srcu znači ova dupla kruna, moglo se osetiti i večeras u "Kraun plazi".

Svečanost je počela zagrljajima - snažnim, šampionskim. Članovi uprave Partizana, predsednik Milorad Vučelić, potpredsednik Vladimir Vuletić generalni direktor Miloš Vazura i sportski direktor Ivica Iliev dočekivali su goste i primali čestitke.

foto: Kurir sport

Pozivu da uveličaju proslavu odazvali su se brojni bivši asovi Partizana, poput Zvonimira Vukića, Alberta Nađa i mnogih drugih, ali i nekadašnji rukovodioci Tomislav Karadžić, Ivan Ćurković, Žarko Zečević, Nenad Popović, Branko Ružić, pa osvedočeni "partizanovci" Nele Karajlić, Nigor, onda i članovi košarkaške sekcije Dragan Todorić, Dušan Kecman, Novica Veličković, Miroslav Berić, odbojkaši Željko Tanasković i Nenad Golijanin...

foto: Kurir sport

Najjači aplauz dobili su igrači! Naravno, jer su najzaslužniji za duplu krunu. Kapiten Saša Ilić sa zamenikom Miroslavom Vulićevićem izneo je pehare, a bend je prethodno počeo da svira "Tango smrti".

"Priča o Partizanu je prava srpska priča. Bili smo napadnuti i morali smo da se branimo, baš kao i srpski narod kroz svoju istoriju. Imali smo i petu kolonu i neverne tome, biće toga i dalje, ali to je za nas plitak potok. Imali smo i valjane saveznike, a ne samo da smo se odbranili nego smo se braneći i pobedili, ali ne na bojnom polju, nego na fudbalskom terenu. Partizan je viteškom igrom osvojio titulu i Kup. Te pobede su više nego zaslužene i čiste kao suza i senka na to ne može da padne", poručio je Vučelić.

"Od srca čestitam na sportskim pobedama i osvojenoj duploj kruni. Hvala svima koji su nam čestitali, kojima je Partizan u srcu, a hvala i onima koji nisu Partizanovci, ali su nam čestitali iz poštovanja prema sportskoj dominaciji. Nismo isti sa nekim drugima, jer da smo isto, ne bismo bili pobednici i šampioni", naveo je Vučelić.

Proslava se "poklopila" sa početkom priprema, jer je ranije danas novi-stari trener Miroslav Đukić izvršio prozivku. Uz želje da ekipa nastavi gde je stala i da crno-beli "grobarima" priušte još mnogo radosti i sledeće sezone i sve to začine iskorakom u Evropi, proteklo je ova svečanost u "Kraun plazi".

foto: Kurir sport
foto: Kurir sport
foto: Kurir sport

(Kurir/Konstantin Radulović)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track