(KURIR TV) ZVEZDA BEZ HOLANĐANINA: Donald ne putuje na Maltu, pregovara o transferu
Donald Mičel, Foto: Saša Pavlić

Crveno-beli oslabljeni

(KURIR TV) ZVEZDA BEZ HOLANĐANINA: Donald ne putuje na Maltu, pregovara o transferu

Fudbal -

Fudbaler Crvene zvezde Mičel Donald neće otputovati sa ekipom na Maltu, na revanš utakmicu prvog kola kvalifikacija za Ligu Evropa, pošto pregovara sa jednim klubom o transferu.

Kako je rečeno novinarima na beogradskom aerodromu "Nikola Tesla", Donald je ostao u Beogradu pošto pregovara o odlasku iz Zvezde, a nije rečeno o kom klubu se radi.

- Donald je u pregovorima sa jednom inostranom ekipom, blizu je odlaska i zato nije sa ekipom - rekao je sportski direktor Mitar Mrkela.

Fudbaleri Crvene zvezde će večeras trenirati na stadionu na kom će se igrati utakmica, a u Beograd će se vratiti odmah posle sutrašnjeg meča, koji počinje u 20.30.

Fudbaler Zvezde Slavoljub Srnić rekao je da očekuje pobedu, koja bi mnogo značila ekipi za samopouzdanje, ali i da se uigra.

"Biće pretoplo, ali smo navikli. Postigao sam gol posle dužeg vremena i izuzetno mi je drago, ali je najbitnije da pobedjujemo", rekao je Srnić.

Zvezda je u prvoj utakmici u Beogradu, prošlog četvrtka pobedila sa 3:0, a ako prodje u drugo kolo igraće protiv pobednika duela kazahstanskog Irtiša i bugarske ekipe Dunav Ruse.

Upitan gde bi želeo da putuje u drugom kolu, Srnić je rekao: "Bugarska, jer je mnogo bliže".

Fudbaler Zvezde Abraham Frimpong rekao je da svi u ekipi imaju velika očekivanja.

"Imamo 3:0, ali fudbal je danas takav da ne smemo da računamo da smo već prošli i ne smemo da razmišljamo o sledećem protivniku dok ne prodjemo Florijanu", naveo je on.

Trener Vladan Milojević odredio je da na Maltu putuju Damir Kahriman, Filip Manojlović, Filip Stojković, Marko Gobeljić, Dušan Andjelković, Abraham Frimpong, Vujadin Savić, Damjan Le Talek, Uroš Račić, Nenad Milijaš, Luka Ilić, Džon Ruis, Luka Adžić, Nemanja Milić, Rikardinjo, Slavoljub Srnić, Ričmond Boaći, Milan Pavkov i Vanja Vučićević.

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

KURIR SPORT UŽIVO : Zašto je dobro to što Kanga ne putuje na Maltu?

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track