ŠALA GA SKUPO KOŠTALA: Nije verovao da legenda stiže u Aston Vilu pa istetovirao Terijevo ime na zadnjici
Foto: AP

sledeći put će ćutati

ŠALA GA SKUPO KOŠTALA: Nije verovao da legenda stiže u Aston Vilu pa istetovirao Terijevo ime na zadnjici

Fudbal -

Navijač Aston Vile nije verovao kada se počelo šuškati da legendarni Džon Teri dolazi u taj klub.

Na Tviteru se zarekao da će u slučaju transfera, Terryjevo ime istetovirati na zadnjici. Nakon što je Teri došao u Vilu, ispunio je obećanje

Fanatični navijač Aston Vile Gaj Higins suprugu je upoznao na treningu voljenog kluba, a venčanje im je bilo tematsko, u klupskim bojama. Od medenog meseca su odustali kada su shvatili da bi tako propustili previše utakmica Vile, a sada ima novi dokaz vernosti voljenom klubu.

"Ako Džon Teri potpiše za Vilu, istetoviraću njegovo ime na svojoj guzici", napisao je Higins nedavno, kada su počele glasine da legenda Čelsija dolazi u klub sa Vila parka.

foto: Printscreen

Naravno, dogodilo se upravo to: velikan engleskog fudbala doveo je simbol Čelsija, a mnogi navijači Vile koji su napravili snimak Higinsovog komentara, stali su ga podsećati.

Ali on je napravio šta je obećao: kolekciji tetovaža posvećenih Aston Vili, odnosno malom lavu (klupskom simbolu) na nozi i velikom lavu na ruci, dodao je i treću. Posred njegove zadnjice osvanulo je zauvek otisnuto "Džon Teri. Kapiten. Vođa. Vilan."

Poslednji pojam je igra reči jer Terija zovu zlikovac, a "Villan" je naziv za navijača Aston Vile.

Ispod obećane tetovaže, Higins je dodao i bonus "SOTC". To je kratica uvrede na račun gradskog rivala "Shit on the (Birmingham) City. ili u slobodnom prevodu: "se..m se u Birmingem.

Dokaz ispunjenja obećanja objavio je na Tviteru uz komentar "Ako se u budućnosti počne pričati da nam dolazi Mesi, samo ću ćutati."

Kurir.rs / Kurir sport, Foto: AP

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track