PARTIZAN U (NE)MOGUĆOJ MISIJI: Ne idemo u Grčku na zabavu i sunčanje
Foto: Dado Đilas

PARTIZAN CILJA LIGU ŠAMPIONA

PARTIZAN U (NE)MOGUĆOJ MISIJI: Ne idemo u Grčku na zabavu i sunčanje

Fudbal -

Crno-beli večeras igraju revanš meč trećeg kola kvalifikacija protiv Olimpijakosa, a trener Đukić širi optimizam uprkos porazu od 1:3

Optimizam nikad nije falio srpskim fudbalerima i trenerima, pa tako ni članovima Partizanove ekspedicije koje večeras (20.45, RTS) u Pireju očekuje revanš meč sa Olimpijakosom.

- Ne idemo u Grčku na zabavu i sunčanje! Treba sanjati da bi se čuda dogodila - širi optimizam trener crno-belih Miroslav Đukić.

Ponoviti prvih 45 minuta

- Važno je da ne pravimo greške i da sprečimo da od njih protivnik živi. Jedan gol bi nas vratio u igru. Igraćemo napadački, jer sledeća utakmica nam je u Subotici i zato moramo izgraditi pobednički mentalitet - dodao je on.

Recept za dobar rezultat je igra prikazana u prvom poluvremenu.

- Ako ne verujete u čuda, onda se ona neće desiti. Treba sanjati da bi se nešto dogodilo. Moramo razmišljati o prvom golu, a ne kako ćemo treći da postignemo, jer treba sebi dokazati da možemo pobediti velikog protivnika. Posle, kad se meč otvori, sve je moguće.

foto: Dado Đilas

Leonardo na putu za Mec

Crno-beli u nemoguću misiju odlaze bez svog najboljeg igrača Leonarda, koji se već nalazi na pola puta za Mec.

Francuzi su pokazali spremnost da ga plate 4,2 miliona evra, što bi Brazilca učinilo najskupljim strancem koji je otišao iz Superlige.

SKANDAL Uprava Olimpijakosa

BEOGRAD JE DŽUNGLA

Član uprave Olimpijakosa i njegov bivši igrač Savas Teodoridis morao bi da dođe pod udar UEFA zbog svog dugačkog jezika i neprimerenog rečnika u kojem se prepoznaje rasizam.

- Apelujem na navijače, molim da me poslušaju. Partizanova jedina nada je da se fudbal gurne u drugi plan, napravi se incident i da dođe do kažnjavanja. Setite se šta se dogodilo Panatinaikosu protiv PAOK s pivskom konzervom koja je pogodila Ivića. Molim vas, navijači Olimpijakosa, vodite računa o ponašanju. Igrali smo u džungli u Beogradu, ne smemo da im odgovorimo na isti način - rekao je Teodoridis.

Albanac Besnik Hasi nije ljubimac Olimpijakosovih navijača zbog svog porekla.

- To nije dobra stvar što se potencira poreklo Hasija. On je veoma obrazovan čovek, veliki radnik i džentlmen - dodaje Teodoridis.

foto: Printscreen

Kurir / Dejan Petković

Foto: Dado Đilas, Printscreen

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

KURIR SPORT UŽIVO: Kako je Zvezda ovog leta zaradila 8,5 miliona evra?

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track