LUKSUZ U MANČESTER SITIJU: Kolarove, gledaj šta sve propuštaš
Foto: Dado Đilas

OVO IMA SAMO U MANČESTER SITIJU

LUKSUZ U MANČESTER SITIJU: Kolarove, gledaj šta sve propuštaš

Fudbal -

Bogata uprava sa Etihada opremila svlačionice najsavremenijim aparatima za brz oporavak igrača, a tu su i luksuzni bazeni za opuštanje

Mančester siti dočekuje početak nove sezone sa renoviranim sastavom i prelepo sređenom unutrašnjosti Etihada, zbog čega će i Aleksandru Kolarovu da bude krivo što je otišao u Romu ovog leta.

foto: Mančester Siti

Gazde kluba su se, naime, konsultovale s Pepom Gvardiolom u vezi sa idejnim rešenjima u stvaranju boljih uslova za igrače u svlačionici, ali i u sportskom centru, gde se ekipa priprema za mečeve tokom nedelje.

foto: Mančester Siti

Taj prostor za igrače na stadionu imaće sve što je neophodno za brzi oporavak igrača, uključujući i bazen sa hidroterapeutskim dejstvom. Takođe, od pre nekoliko dana u funkciji je i skoro izgrađena sala za zagrevanje, a novu kancelariju dobio je i španski stručnjak. Vodilo se računa i o mestima s kojih igrači slučaju trenera, pa tako kad Gvardiola drži govor nasred ovalne svlačionice, svi ga gledaju iz istog ugla.

foto: Mančester Siti

Navijače, koji će sedeti u blizini mesta za rezervne igrače, očekuju još brojna iznenađenja, a cena pretplatne karte za celu sezonu biće prava „sitnica“ - 10.000 evra.

foto: Mančester Siti

Siti u prvom kolu gostuje Brajtonu.

Kurir / Dejan Petković

Foto: Dado Đilas, Mančester siti

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

KURIR SPORT UŽIVO: Kako Milojević sluđuje Krasnodar?

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track