MIODRAG BOŽOVIĆ: Krasnodar nije bolji, šanse su 50/50
Foto: Foto: Marina Lopičić

Bivši trener nahvalio Zvezdu

MIODRAG BOŽOVIĆ: Krasnodar nije bolji, šanse su 50/50

Fudbal -


Miodrag Božović rekao u lice Rusima da nisu favoriti protiv nekadašnjeg prvaka Evrope i sveta

Ruski mediji pridaju veliku pažnju utakmici između Krasnodara i Crvene zvezde, a bivši trener crveno-belih Miodrag Božović rekao je Rusima da njihov tim nije favorit u odnosu na bivšeg prvaka Evrope i sveta.

Tako tiražni "Sport Ekspres" donosi nekoliko priča vezanih za utakmicu između Krasnodara i Crvene zvezde.

1 / 3 Foto: Kurir Sport/Aleksandar Radonić

Najvaznnija je svakako sa Grofom Božovićem, koja je izašla na trećoj, desnoj strani sportskog dnevnika, koji košta 35 rubalja, odnosno nešto više od 40 dinara.

- Krasnodar nije favorit u duelu sa Crvenom zvezdom bez reprezentativca Fedora Smolova. Moj naslednik Vladan Milojević je odličan trener i napravio je dobru ekipu. Opasan je napadač Boaći, ali i njegova zamena Pesić, a veliki hendikep za Zvezdu je neigranje Jovovića, zbog povrede, kojeg Rusi odlično poznaju jer je igrao za Amkar. Zvezdina snaga su i Kanga, koji je igrao za Rostov, kao i Donald i Le Talek bivši igrači Mordovije. Tu je i brzi Srnić, kao i Rodić i Anđelković koji su igrali u Rusiji. U odbrani su Savić i Stojković, odlični fudbaleri. Doveli su i sjajnog golmana Borjana koji je branio u Ligi šampiona - opširno je analizirao Božović.

Popularni Grof naveo je da su šanse 50/50, te da Krasnodar može biti favorit samo u slučaju da se u ekipi pojavi napadač i reprezentativac Rusije Fedor Smolov, koji je na rehabilitaciji posle povrede. Trener Krasnodara Šalimov naveo je da će Smolov najverovatnije biti na klupi za rezervne igrače i da će u slučaju da to bude bilo potrebno, ući u drugom poluvremenu. Bez obzira na ogroman broj internacionalaca, Smolov je taj koji bi u revanšu u Beogradu, mogao da prevagne rezultat na stranu ruskog tima, smatra Božović.

Kurir.rs / Kurir sport, Aleksandar Radonić

Foto: Marina Lopičić

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

KURIR SPORT UŽIVO: Šta je zajedničko Zvezdi i Videotonu?

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track