(KURIR TV) I KRV ZA ZVEZDU: Delije još jednom pokazale plemenitost
Foto: Marina Lopičić

Humano

(KURIR TV) I KRV ZA ZVEZDU: Delije još jednom pokazale plemenitost

Fudbal -

Navijači Crvene zvezde još jednom su pokazali svoju humanu crtu, jer je akcija dobrovoljnog davanja krvi, "Crveno-bela krv" uspela već prvog dana.

1 / 3 Foto: Marina Lopičić

Tokom prepodneva Medija centar na stadionu "Rajko Mitić" bio je pun navijača Crvene zvezde koji su bili spremni da daju krv.

Klub je odlučio da alarmira zvezdašku javnost tako što je svakom davaocu krvi darivao ulaznicu za južnu tribinu, za revanš utakmicu plej-ofa Lige Evrope protiv Krasnodara.

Crveno-beli su u prvom meču poraženi od ruskog tima s rezultatom 3:2, ali svaki Delija bio je ubeđen u prolaz voljenog tima.

Ekipa Kurira zatekla je veliku gužvu, ali i dobru atmosferu u Medija centru. Bilo je pet punktova za pregled sa lekarima koji su pregledali navijači spremne da daju krv i 20 mesta za davanje krvi. Radilo se punom parom, a navijači su strpljivo stajali u redu.

- Odlična akcija navijača Crvene zvezde. Prvog dana došao je veliki broj ljudi, a očekujemo da ih ovoliko bude i danas. Bili smo sa rezervama krvi, posebno sa negativnim fakotorom, a sada su rezerve stabilne u naredna dva dana. Atmosfera je sjajna, pohvala svim navijačima Crvene zvezde. Sjajni su - rekla je za Kurir lekarka Slavica Jovanović.

Akcija se nastavlja i danas na popularnoj Marakani u Medija centru i traje od 9 do 18 časova.

Kurir sport, Aleksandar Radonić, Foto: Marina Lopičić

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

KURIR SPORT UŽIVO: Ne menjaju veš danima, uriniraju po rukama, pipkaju tuđe penise... Šta sve rade sportisti pred utakmicu?

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track