ANTONOV POTPISAO ZA PARTIZAN I PORUČIO: Želeo bih da nam se pridruži ovaj fudbaler!
Foto: FK Partizan/Miroslav Todorović

Nada se novim trofejima

ANTONOV POTPISAO ZA PARTIZAN I PORUČIO: Želeo bih da nam se pridruži ovaj fudbaler!

Fudbal -

Novi fudbaler Partizana Nemanja Antonov izjavio je da mu se ostvarila velika želja da stigne među crno-bele i da se nada da će pomoći u odbrani trofeja u Srbiji.

"Srećan sam što sam stigao u Partizan, znam šta se očekuje od mene i nadam se da ću da opravdam očekivanja. Čim sam čuo da me Partizan želi hteo sam da dođem. Došao sam u veliki klub, osvajača "duple krune" i želim da pomognem u pohodu na nove trofeje", rekao je Antonov na promociji na stadionu u Humskoj.

Antonov, koji je stigao na jednogodišnju pozajmicu iz Grashopersa sa opcijom otkupa, dodao je da bi voleo da mu se pridruži vezista Olimpijakosa Saša Zđelar, saigrač iz omladinske reprezentacije Srbije koja je bila prvak sveta.

"Čuo sam da postoji šansa da Zdjelar dođe u Partizan, on je moj prijatelj i radovao bih se da se to ostvari", kazao je Antonov, pre nego što je uzeo dres sa brojem 33.

Sportski direktor Partizana Ivica Iliev potvrdio je da je Zdjelar jedan od mogućih pojačanja, kao i da se očekuje još novih igrača.

"Dolaskom Antonova zatvorili smo odbranu, karika koja nam je nedostajala. Oko Zđelara zavisi mnogo faktora, nemamo veliki procentat, ali je sve moguće. Radimo na dolasku napadača, imamo opcije i ulažemo velike napore", dodao je Iliev.

Tanjug

Foto: FK Partizan/Miroslav Todorović

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

KURIR SPORT UŽIVO: Evo zbog koga morate da gledate EP u košarci

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track