RAZGOROPAĐENI BOAĆI: Vengeru, čuvaj se moje haubice!
Foto: Beta AP

Golgeter Zvezde poručio Arsenalu

RAZGOROPAĐENI BOAĆI: Vengeru, čuvaj se moje haubice!

Fudbal -

Centarfor Crvene zvezde u Kelnu fantastično zatresao mrežu i tako postigao 30. gol u 2017.

Kao iz topa sevnula je bomba iz desnice Ričmonda Boaćija i Keln je bio nokautiran. Jedan gol za tri vredna boda i drugo mesto Crvene zvezde u grupi Lige Evrope, iza Arsenala.

Sedam golova postigao je napadač iz Gane za crveno-bele u kvalifikacijama za Ligu Evrope.

Slatka osveta

Njegovi topovi zaćutali su protiv Krasnodara i BATE Borisova, a onda se opet oglasio u Kelnu. Kurir mu je otkrio da je gol na stadionu Rajn energi bio njegov 30. u 2017.

- Sjajan podatak, nisam znao... Top u nogama... Eto, vi ste to rekli (smeh). Gol je došao kao zasluga cele ekipe. Ja sam samo pogodio mrežu Kelna. Svi smo bili silno motivisani, jer smo ispred sebe imali kvalitetnog protivnika. Međutim, nismo ih se uplašili, ni njih, ni njihovih navijača - rekao je za Kurir Ričmond Boaći i dodao:

- Saigrači su mi objasnili rivalitet sa nemačkim klubom i utakmicu od pre 28 godina, kada je Zvezda izgubila od Kelna. Sada smo pobedili istog tog rivala i pokazali da ova ekipa ima kvalitet da igra protiv svakoga u Evropi.

foto: Profimedia

Možemo protiv svakog

Naredni protivnik Crvene zvezde je Arsenal. Slavni klub sa trenerom Vengerom i zvezdama poput Lakazeta, Sančeza, Ozila, Žirua, Vilšira, Volkota, Mertezakera dolazi na Marakanu 19. oktobra.

- Arsenal je veliko ime, ali sam siguran da i oni razmišljaju o nama. Pobeda u Kelnu dodatno nam je digla samopouzdanje. Uz disciplinu i odlučnost možete da igrate protiv bilo koga, bez obzira na to kako se taj klub zove i kakvi igrači igraju za njega. Biće to odličan meč, jer znam da će naš stadion biti pun, a mi uz Delije uvek igramo bolje - zaključio je Boaći.

Aleksandar Radonić

Pasoška kontrola

MILOJE NIJE NASEO NA FORU IGRAČA

Koliko je dobra atmosfera u redovima Zvezde, pokazuje i situacija sa aerodroma u Kelnu. Dug red za pasošku kontrolu naterao je Stojkovića, Gobeljića i Radonjića da se našale s trenerom Milojevićem.

- Evo, treneru, dođite ovde ispred nas. Pustićemo vas preko reda. Zaslužili ste - povikali su fudbaleri Zvezde.

Vladan Milojević se samo nasmejao i odgovorio im:

- Neka, neka. To bi me mnogo koštalo.

NAJBOLJI U 2017.

Mesi (Barselona) 42

Kejn (Totenhem) 34

Levandovski (Bajern) 33

Obamejang (Dortmund) 32

Kavani (PSŽ) 31

Boaći (C. zvezda) 30

Ronaldo (Real) 30

Dost (Sporting) 30

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

(KURIR TV) Izjava Boaćija posle pobede Zvezde nad Kelnom

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track