FADILJ VOKRI UZ PARTIZAN, SKENDERBEG GA NE ZANIMA: Predsednik FS takozvanog Kosova bodriće crno-bele u Elbasanu!
Foto: Fonet

stara ljubav zaborava nema

FADILJ VOKRI UZ PARTIZAN, SKENDERBEG GA NE ZANIMA: Predsednik FS takozvanog Kosova bodriće crno-bele u Elbasanu!

Fudbal -

Nekadašnji fudbaler Partizana, a danas predsednik Fudbalskog saveza Kosova, Fadilj Vokri, prisustvovaće meču Partizana i Skenderbega u Elbasanu.

Direktor Partizana Miloš Vazura potvrdio je novinarima, pred poletanje aviona za Albaniju, da će Vokri biti u loži stadiona u Elbasanu, gde će u četvrtak uveče biti odigran meč 3. kola Lige Evrope Skenderbeg - Partizan.

Iako je Vokri sada predsednik FS Kosova, ostao je u dobrim odnosima sa crno-belima sa kojima je stekao fudbalsku afimarciju 80-ih godina prošlog veka.

Vokri je bio centarfor Partizana tri godine (od 1986. do 1989. godine), a bio je i član jugoslovenske reprezentacije.

Oni koji imaju manje od 30 godina ne sećaju se Vokrija kao igrača pa valja pomenuti da je bio ubojit centarfor, jak kao stena, koji je pažljivo čuvao loptu.

Svojim igrama i golovima dao je značajan doprinos osvajanju titule prvaka Jugoslavije u sezoni 1986/87, ali i osvajanju Kupa Jugoslavije 1989. godine, prvog trofeja u tom takmičenju za Partizan posle 32 godine.

Ni posle svih nemilih dešavanja u bivšoj Jugoslaviji, uključujući odnose Srbije i južne pokrajine Kosovo, Vokri nije krio da je i dalje navijač Partizana i da su Grobari bili najbolja navijačka grupa u ondašnjoj Jugoslaviji.

kurir.rs / kurir sport, Mondo

foto: Fonet

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

KURIR SPORT UŽIVO: Ovo su prednosti Partizana u meču protiv Skenderbega

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track