(VIDEO) TERZIĆ O ODNOSU NA ČOVIĆEM: Najbolje je kad se ne viđamo!
Foto: Nebojša Mandić, Kurir Arhiva

otrovne strelice

(VIDEO) TERZIĆ O ODNOSU NA ČOVIĆEM: Najbolje je kad se ne viđamo!

Fudbal -

Generalni direktor Fudbalskog kluba Crvena zvezda Zvezdan Terzić rekao je da ima odličan odnos sa predsednikom Košarkaškog kluba Nebojšom Čovićem, koji je najbolji kada se - ne viđaju

Terzić je u razgovoru za portal Red Star Belgrade potvrdio da fudbalski i košarkaški klub nemaju nikakvu saradnju i rekao:

- Nema prostora za saradnju, kao što je nikada nije ni bilo. Naravno da volimo kada naša košarkaška sekcija pobedi, ali mi donosimo odluke za sebe kao što oni donose za sebe. Možemo da učestvujemo u nekim zajedničkim marketinškim akcijama i osim što naši igrači igrači odlaze na košarkaške utakmice i njihovi dolaze na fudbalske, to je to. Ne vidim prostor za ozbiljnu saradnju - rekao je Terzić.

Na pitanje u kakvim je odnosima sa Nebojšom Čovićem, ironično je odgovorio:

- Nisam ga video već dve godine. Odnos je odličan, najbolje je kad se ne viđamo! Ja radim ono što je u interesu Crvene zvezde. Što bi se viđali? Ne vidim razlog. Poštujem ono što radi, i on bi isto trebalo da poštuje to što ja radim. Što bi se mi družili i razmenjivali nežnosti između nas? - istakao je Zvezdan Terzić.

Kurir sport / Red Star Belgrade, Foto: Nebojša Mandić, Kurir

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track