SPORTSKA FEŠTA KRAJ ŽITORAĐE: FK Borac iz Držanovca velikom proslavim obeležio 70. rođendan!
Foto: Kurir

čestitamo

SPORTSKA FEŠTA KRAJ ŽITORAĐE: FK Borac iz Držanovca velikom proslavim obeležio 70. rođendan!

Fudbal -

Od večeri do zore slavilo se proteklog vikenda kraj Žitorađe, gde je uz pesmu i veliko veselje proslavljen veliki jubilej, 70 godina Fudbalskog kluba Borac iz Držanovca. Više od 200 zvanica, meštana i gostiju iz cele Srbije obeležilo je veliki dan, sedam decenije lokalnog kluba s velikom tradicijom.

foto: Kurir

Reč je o jednom od najstarijih sportskih klubova u Topličkom kraju, a domaćin proslave, Čeda Mladenović nacionale, srce kluba, leva i desna aorta, kako ga zovu u Toplici, sve prijatelje okupio je u restoranu Dapa regency.

foto: Kurir

- Velika je sreća da nas na jednom mestu ujedini naš FK Borac Držanovac. Brojni talenti potekli su odavde, kao i iz našeg Topličkog kraja. Velika je čast kada nam u goste dođe ovoliko prijatelja, što samo govori koliko je naš klub veliki. Zahvaljujemo se Udruženju Topličana iz Beograda za nesebičnu podršku i prisustvo po nemogućim vremenskim uslovima - poručio je Čeda za Kurir.

Centralnoj proslavi prisustvovali su i predsednik Opštine Žitorađa Ivan Stanojević i zamenik ministra prosvete Marko Milenković, kojima su organizatori zahvalili na ogromnoj podršci za očuvanje sporta u Toplici.

foto: Kurir

FK Borac Držanovac je jedan od najpoznatijih sportskih institucija u Topličkom kraju, a veliki broj gostiju iz Srbije i iz dijaspore najavio je dolazak.

foto: Kurir
foto: Kurir
foto: Kurir

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

KURIR SPORT: OVO JE PARTIZANOV PAMETAN IZBOR !

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track