DODELA NAGRADA U BLACU: Priznanja za najbolje sportiste u Topličkom okrugu
Foto: Promo

URUČENJE PRIZNANJA

DODELA NAGRADA U BLACU: Priznanja za najbolje sportiste u Topličkom okrugu

Fudbal -

Fudbalski savez topličkog okruga u Blacu je priredio svečanost povodom dodele priznanja najboljim pojedincima i sportskim kolektivima u Topličkom okrugu.

Rukovodstvo FSTO ovakvu svečanost priređuje već drugu godinu za redom,sa ciljem da se zahvali svima zbog kojih FSTO ima zapaženo mesto na fudbalskoj mapi Srbije.

Svečanoj dodeli priznanja prisustvovao je Novica Tončev predsednik fudbalskog saveza regiona istočne Srbije i podpredsednik FSS, brojni zvaničnici iz sveta fudbala, predstavnici lokalne samouprave opštine Blace na čelu sa predsednikom opštine Blace Zoranom Jozićem i načelnikom opštinske uprave Zoranom Milutinovićem.

- Ovo je jedinstvena prilika da jedan ovako visoki zvaničnik iz sveta fudbala bude prisutan ovde sa nama. Zato mi je čast što je u ovom trenutku sa nama ovde predsednik fudbalskog saveza regiona istočne Srbije i podpredsednik FSS, Novica Tončev, rekao je između ostalog u svom obraćanju predsednik FSTO , Miloš Vasiljević čestitajući svim dobitnicima priznanja.

- Zahvaljujem se predsedniku fudbalskog saveza regiona istočne Srbije, Novici Tončevu na prisustvu jer samo njegovo prisustvo daje poseban šlagfort ovoj našoj svečanosti. Zahvaljujem se i predsedniku Milivojeviću koji je uvek uz nas i drago mi je da su oni uvideli da se mi borima za prave vrednosti a to je da se fudbal igra i u toplici. Čast mi je da sam predsednik FSTO u vremenu kada je visoki zvaničnik FSS bio u Blacu, rekao je Miloš Vasiljević predsednik FSTO.

foto: Promo

Predsednik fudbalskog saveza regiona istočne Srbije i podpredsednik FSS, Novica Tončev istakao je da ovaj sarađuje sa svim okruzima a posebno draga je saradnja sa topličkom okrugom.

- Imamo i problema jer jedan deo želi centralizaciju i to da jedan deo topličkog okruga pripadne rasinskom a drugi niškom okrugu. Ja kao predsednik to neću dozvoliti jer toplički okrug treba da postoji i treba da se igra fudbal i u toplici. Miloš Vasiljević ima moju apsolutnu podršku jer on je kao predsednik FSTO izuzetno vredan, pošten i posvećen fudbalu i imamo odličnu saradnju , izjavio je Tončev na dodeli priznanja FSTO održanoj u Blacu.

LAUREATI

U kategoriji najbolji petlić za 2017.godinu priznanje je dobio Dimitrije Veličković iz akademije fudbala 10 Prokuplje, najbolji pionir je Dimitrije Ivanović iz Ofk Kosanica Kuršumlija, najbolji kadet je Nikola Ružić – FK Radnički Niš, najbolji omladinac je Mladen Radenković – FK Radnički Pirot, najbolji trener je Predrag Jovanović iz Ofk Kosanica Kuršumlija, najbolji fudbalski kolektiv je KMF Jastrebac Blace, najbolji fudbaler Bojan Sejić iz OFK Kosanica Kuršumlija, najbolji fudbalski radnik je Stefan Pavlović iz KMF Jastrebac Blace, priznanje za životno delo dodeljeno je Ivanu Milićeviću iz Kuršumlije, specijalno priznanje dodeljeno je fudbalskom savezu regiona istočne Srbije, priznanje za izuzetan doprinos i razvoj FSTO dodeljeno je Milosavu Milivojeviću iz Niša a priznanje za izuzetan doprinos u razvoju FSTO dodeljeno je Novici Tončevu predsedniku fudbalskog saveza regiona istočne Srbije i podpredsednku FSS.

kurir.rs / kurir sport

foto: Promo

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

KURIR SPORT: OVI IGRAČI ĆE ZIMUS OBUĆI ZVEZDIN DRES

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja