PONUDA KAKVA SE NE ODBIJA: Nemački klub zove Švajnija u svoje redove! Uslovi za srpskog zeta su prava perverzija
Foto: Profimedia

DA LI ĆE OVO ODBITI???

PONUDA KAKVA SE NE ODBIJA: Nemački klub zove Švajnija u svoje redove! Uslovi za srpskog zeta su prava perverzija

Fudbal -

Neobična ponuda dočekala je Bastijana Švajnštajgera koji je sada slobodan igrač.

Bastijan Švajnštajger je dobio ponudu kakvoj se nije nadao ni u najluđim snovima. Nekada velika zvezda Bajerna sada je slobodan igrač, a u svoje redove pozvao ga je nemački niželigaš SG Buna Hale, koji mu velikodušno nudi sledeće: 20 vrsta piva i život pored fabrike čokolade, kao i posao za Anu Ivanović.

"Želimo da ti ponudimo da igraš u našem klubu. Garantujemo ti potpuni mir, osiguraćemo ti najbolje uslove, a za suprugu Anu Ivanović naći ćemo mesto u lokalnom teniskom klubu. Nemamo baš tim za Ligu šampiona, put je težak, ali sa tobom je sve moguće, jer niko ne može pobediti fudbalskog boga! Naši igrači su tvoji veliki fanovi i bili bi srećni da igraju s tobom", poručio je putem fejsbuka portparol kluba Saša Gerber.

Mali klub ima i 'keca u rukavu'.

"Nudimo ti nešto posebno! Posle utakmica i treninga imaćeš priliku da se odmoriš uz 20 vrsta piva, a sigurni smo da ćeš brzo zavoleti grad, jer imamo i fabriku čokolade. Za kraj, možemo i stadion nazvati po tebi. Čekamo da nam se javiš", stoji u pozivu Bastijanu Švajnštajgeru.

kurir.rs / kurir sport

foto: Profimedia

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

KURIR SPORT: OVAKO izgleda put Zvezde i Partizana do prvog i četvrtog mesta u ABA ligi

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track