ZDJELAR: Svadjao sam se sa saigračima iz Olimpijakosa zbog Partizana!
Foto: FK Partizan

nOVO POJAČANJE CRNO-BELIH

ZDJELAR: Svadjao sam se sa saigračima iz Olimpijakosa zbog Partizana!

Fudbal -

Novi fudbaler Partizana Saša Zdjelar rekao je danas se svadjao sa bivšim saigračima u Olimpjakosu, jer je često gledao utakmice crno-belih, u čije je redove došao pre svega zahvaljujući sprotskom direktoru Ivici Ilievu.

"Meni crno-bele boje znače sve, Bio sam u Olimpijakosu i gledao sam svaku utakmicu Partizana. Svadjao sam se sa saigračima zbog Partizana. Pre dve godine sam uradio sve što sam mogao dao da dodjem u Humsku, ali nisam uspeo. Sada sam konačno tu. U mom dolasku presudila je energija. Neverovatna energija koju je na mene preneo sportski direktor Ivica Iliev. Prosto sam je osetio", rekao je Zdjelar.

Partizan je više od dve godine pokušavao da dovede nekadašnjeg fudbalera OFK Beograda, ali mu je to pošlo tek u ovogidšnjem januarskom prelaznom roku.

On je u Partizan došao na šestomesečnu pozajmicu, a crno-beli imaju mogućnost otkupa ugovora od Olimpijakosa.

"Hteo bih da se zahvalim klubu koji je uradio sve da bi me doveo. Došao sam u klub za koji navijam od malena. Ispunio mi se san da igram na terenu na kojem sam u avgustu prošle godine eliminisao Partizan. Bilo mi je žao, ali se nadam da ćemo za nekoliko meseci imati prilike da se revanširamo i da im pokažemo ko je gazda", rekao je Zdjelar.

On će priliku za debi imati za dve nedelje, kada će Partizan dočekati Viktoriju iz Plzenja.

"Imao sam sreću da sada dodjem, da napravimo nešto što je neverovatno. Nisam mnogo pratio Viktoriju, ali imam dve nedelje da se pripremimo. Svi igrači koji su ovde poseduju kvalitet, a to potvrdjuju i rezultati. Nadam se da ćemo pobedjivati u nizu", kazao je Zdjelar.

Novi fudbaler crno-belih je ocenio da njegovo iskustvo iz Lige šampiona može da dosta doprinese ekipi, kao i da ga raduje što će u Partizanu igrati s nekadašnjim saigračima Nemanjom Antonovim i Markom Jankovićem.

Kurir sport/Beta, foto: FK Partizan

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

KURIR SPORT: Milojević otkrio. Ovako će Zvezda igrati na proleće.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track