GRAĐANI NE UMEJU DA GUBE

(VIDEO) KO IZGUBI IMA PRAVO DA SE POTUČE SA PROTIVNIČKIM NAVIJAČIMA! Serhio Aguero nije izdržao provokacije posle poraza od trećeligaša

Fudbal -

Prvoplasirani tim Premijer lige, Mančester Siti doživeo je neočekivani poraz od trećeligaša Vigana u osmini finala FA kupa.

Utakmica je obilovala incidentima, prvo se u poluvremenu trener "građana" Pep Gvardiola sukobio sa igračima protviničkog tima, a onda je na kraju utakmice Aguero pesnicom udario navijaca Vigana.

Siti je u osmini finala FA kupa doživeo šokantan poraz u gostima od trećeligaša Vigana (1:0).

Iskusni Serhio Aguero nakon meča nije mogao da podnese slavlje domaćeg trenera Pola Kuka sa navijačima na terenu. Jednostavno, igrači Sitija su navikli da su oni ti koji slave nakon svake utakmice u svim takičenjima.

Nakon meča, navijači Vigana su utrčali na teren kako bi proslavili neverovatan uspeh svog tima. U toj gužvi jedan navijač je nešto dobacio Agueru, pa ga je Argentinac udario.

Menadžer Vigana Pol Kuk se pred meč ponašao kao da im u goste dolazi neki tim iz niže lige. Kada su ga pitali koje ce vino piti posle sigurne pobede Sitija, izjavio je da se vino neće piti i da će Gvardiola dobiti limenku piva kao i ostali gosti. Špancu se to nimalo nije dopalo. A nakon poraza je eksplodirao.

Kurir sport, foto: Printskrin

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

KURIR SPORT: Evo kako je Bambi uplašio CSKA.i u koju se tradiciju uzdaju crveno beli

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track