(VIDEO) PIŽONA SAVLADALE EMOCIJE: Džaja dodelio Vladimiru Petroviću nagradu za životno delo, a ovaj se rasplakao kao malo dete
Foto: Prinstcreen

dirljivo

(VIDEO) PIŽONA SAVLADALE EMOCIJE: Džaja dodelio Vladimiru Petroviću nagradu za životno delo, a ovaj se rasplakao kao malo dete

Fudbal -

U nedelju, 4. marta, SD Crvena zvezda proslaviće 73. godišnjicu postojanja! Tim povodom, u Medija centru stadiona „Rajko Mitić“ danas je održana tradicionalna svečana priredba na kojoj su dodeljenja brojna priznanja i nagrade za najbolje u prethodnoj godini.

Događaju je prisustvovao veliki broj proslavljenih sportista svih sportskih sekcija Crvene zvezde, mnogobrojne legende crveno-belih boja, ali i naravno veliki broj dečaka i devojčica od kojih se tek očekuje da zasijaju i nastave slavnu tradiciju našeg sportskog društva. Svečanost je uživo prenošena i na televiziji Arenasport.

Zvezdi su rođendan čestitali i mnogobrojni veliki, do sada već nagrađivani sportisti, i to putem video čestitke koja je emitovana tokom same manifestacije. Među njima su se našla i brojna fudbalska imena: Vladimir Cvetković, Goran Bunjevčević, Nemanja Vidić, Marko Pantelić...

''Želim da svim Zvezdašima čestitam 73. rođendan, da u ime svih Zvezdaša čestitam nosiocima nagrada na rezultatima koji su obeležili 73. godinu postojanja Crvene zvezde. Prošle godine su slavu Crvene zvezde prenosili i u Evropu i svet. Fascinantno je šta sve Zvezda ostvaruje za ovih 73 godina. Prethodne godine smo osvojili 37 amcionalnih titula, 19 u seiorskoj i 18 u mlađim kategoriujama. Imamo i dva svetska prvaka, i svaka generacija i svaka naša godina je donosila poseban rezultat. Zvezda je svetlo koje se ne gasi, koje obasjava ne samo nas u Srbiji, već povremeno i ceo svet, i prenosi slavu ne samo naših sportista nego i našeg naroda i naše države. Zato hvala svima, živela Zvezda, živela Srbija'', rekao je Petar Škundrić.

Fudbalski klub Crvena zvezda dobio je specijalno priznanje za plasman u grupnu fazu Lige Evrope, kao i za plasman među 32 najbolja kluba u takmičenju. Nagradu je u ime kluba primio generalni direktor Zvezdan Terzić koji se tom prilikom zahvalio i rekao da je priznanje dodatni stimulans da FK Crvena zvezda bude još bolji.

Nagradu „crveno-belo srce“ dobio je trener fudbalskog kluba Vladan Milojević, za sve učinjeno u prethodnom periodu, ostvarene rezultate i atmosferu koju je stvorio kako među igračima, tako i u celom klubu.

Nagradu za životno delo dobila je četvrta Zvezdina zvezda Vladimir Petrović Pižon koji je bio prilično emotivan prilikom primanja nagrade.

Njemu je priznanje uručio Dragan Džajić, treća Zvezdina zvezda.

I ove godine, nagradu za poslovnog partnera godine dobila je kompanija Gazprom Njeft.

Kurir sport/FK Crvena zvezda

Foto: Printscreen/youtube

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

KURIR SPORT: Evo kako bi kazna FSS nekome mogla da bude i nagrada

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track