(VIDEO) TAVAMBA POZIVA GROBARE DA PODRŽE PARTIZAN: Primali smo golove iz ofsajda, nismo imali sreće
Foto: Dado Đilas

potrebna podrška

(VIDEO) TAVAMBA POZIVA GROBARE DA PODRŽE PARTIZAN: Primali smo golove iz ofsajda, nismo imali sreće

Fudbal -

Fudbaleri Partizana ušli su u lošu seriju rezultata, a sve se zakuvalo nakon poraza u Nišu od Radničkog za vikend.

Ni podrška navijača više nije na potrebnom nivou, a pojavile su se i glasine da Miroslav Đukić napušta klupu crno-belih.

Moglo bi se vrlo lako desiti da glasine o odlasku Đukića postanu istinite, a u javnosti su se već pojavila imena njegovih naslednika.

Povodom novonastale situacije i krize unutar kluba oglasio se napadač crno belih Leandre Tavamba koji je pozvao sve ''Grobare'' da podže ekipu kojoj samo trenutno ne ide.

On smatra da je sve ovo samo posledica manjka sreće i loših sudijskih odluka.

''Naravno da nijednom igraču ne prija da njegov tim gubi, pa tako ni nama. Jednostavno desilo se da, sa jedne strane, nismo imali sreće, da su ulazili i golovi iz ofsajda, a sa druge strane da nas je poraz u Češkoj negde poremetio. Potrebno je i nama da sve to što nam se dešavalo saberemo i oduzmemo, da se konsolidujemo i da nastavimo da dobro radimo.''

''Razumemo da svi očekuju da Partizan stalno pobeđuje, sa čim se i mi slažemo, ali znamo svi da se jednostavno desi da ne ide. Koliko mi želimo da dominiramo i da pobeđujemo, verujte znamo mi unutar tima. Stalno međusobno pričamo i analiziramo. Ali siguran sam da će doći sve na svoje i da će Partizan biti onaj pravi! Važno je da verujete u nas i da osetimo da imamo podršku'', poručio je Leandre Tavamba.

Kurir sport

Foto: Dado Đilas

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track