BJELA PREKINUO BLEJU: Poznati glumac družio se sa čelnicima FSS na Kopaoniku!
Foto: Dado Đilas

PAPARACO: Taktika za Mundijal pravi se na Kopaoniku

BJELA PREKINUO BLEJU: Poznati glumac družio se sa čelnicima FSS na Kopaoniku!

Fudbal -

Slaviša Kokeza, Mladen Krstajić, Goran Bunjevčević i ostali iz FSS borave u poznatom srpskom zimovalištu, a u trenucima opuštanja pridružio im se poznati glumac

Tradicionalni Biznis forum na Kopaoniku, koji neki zovu i „srpski Davos“, doveo je među poslovne ljude iz naše zemlje i regiona i čelnike Fudbalskog saveza Srbije.

foto: Dado Đilas

Okupljeni oko jednog stola bili su selektor Mladen Krstajić, sportski direktor FSS Goran Bunjevčević, predsednik subotičkog Spartaka i FS Vojvodine Zoran Simović, a glavnu reč vodio je prvi čovek srpskog fudbala Slaviša Kokeza.

foto: Dado Đilas

Veselo društvo moralo je da prekine razgovor kada je pored njih prolazio glumac Dragan Bjelogrlić, poznat kao veliki navijač Partizana. Stoga je možda baš stanje u voljenom klubu bila tema prilikom pozdravljanja s Krstajićem, dok su osvedočeni zvezdaši za stolom mogli da se osmehuju njihovim problemima. Bjelogrlić je, inače, učesnik jednog od mnogih panela na ovom forumu.

foto: Dado Đilas

Dolazak rukovodstva na skup srpskih privrednika mogao bi na kraju da rezultira i novim sponzorskim ugovorom za FSS, jer poznato je da biznis uvek traži uspešnog partnera, a „orlove“ očekuje nastup na Mundijalu u Rusiji.

foto: Dado Đilas

Spisak igrača za Maroko i Nigeriju

KRSTAJIĆ SUTRA PRED NOVINARIMA

Odmor je za selektora Mladena Krstajića kratko trajao. Već sutra će izaći pred novinare u prostorijama Saveza na Terazijama i objaviti spisak igrača za naredne dve prijateljske utakmice. Prvu „orlovi“ igraju 23. marta protiv selekcije Maroka u Torinu, na Olimpijskom stadionu, a četiri dana kasnije u Londonu, na terenu Barneta, igraće s Nigerijom. Karte su već nekoliko nedelja u prodaji, a cena je od 11,50 do 56,50 evra.

Dejan Petković - Foto: Dado Đilas

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track