(VIDEO) ŠTA JE SA FER-PLEJOM: Ekipa Grofa Božovića preko Čaušića došla do pobede iskoristivši povredu protivničkog igrača
Foto: Printscreen

GOL U 92. MINUTU

(VIDEO) ŠTA JE SA FER-PLEJOM: Ekipa Grofa Božovića preko Čaušića došla do pobede iskoristivši povredu protivničkog igrača

Fudbal -

Fudbaleri Arsenala iz Tule savladali su Ahmat iz Groznog (bivši Terek) 1:0 u utakmici 21. kola ruske Premijer lige, ali način na koji su došli do pobede kosi se sa svim sportskim principima.

Igrao se 92. minut meča u Tuli kada je gostujući defanzivac Oleg Ivanov želeo da ispuca loptu što dalje od svog gola. Međutim, baš u tom trenutku se povredio i sa bolnom grimasom na licu se uhvatio za nogu.

To, ipak, nije smetalo fudbaleru Arsenala Kirilu Kombarovu da očigledno povređenom protivniku uzme loptu i proigra saigrača Gorana Čaušića, a 25-godišnji Beograđanin, nekadašnji mladi reprezentativac Srbije, lepim udarcem je zatresao mrežu Ahmata za pobedu svog tima.

Arsenal, koga sa klupe predvodi bivši trener Crvene zvezde Miodrag Grof Božović, došao je do tri boda na, najblaže rečeno, nesportski način.

Čaušić je gol i trijumf slavio go do pojasa, pošto je po velikoj hladnoći skinuo dres.

Arsenal je preskočio Ahmat na tabeli i domogao se sedmog mesta sa 28 bodova, dva više od ekipe iz Groznog.

(Kurir.rs/Kurir sport, Foto: Printscreen)

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

(KURIR TV SPORT) BAKA DALA NAJTAČNIJI ODGOVOR NA PITANJE: PENAL ILI NE?!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track