RASPUCANI MATIĆ: Fudbaleri Srbije prvi put na okupu u ovoj godini!
Foto: Profimedia

U susret sp

RASPUCANI MATIĆ: Fudbaleri Srbije prvi put na okupu u ovoj godini!

Fudbal -

U formi Selektor Mladen Krstajić danas će prozvati reprezentativce za prijateljske mečeve u Torinu i Londonu. Naš as iz redova Mančestera minuli vikend obeležio golom i asistencijom

U formi Selektor Mladen Krstajić danas će prozvati reprezentativce za prijateljske mečeve u Torinui Londonu. Naš as iz redova Mančestera minuli vikend obeležio golom i asistencijom

„Orlovi“ su u gnezdu, pripreme za Mundijal mogu da počnu! Jedan po jedan, izabranici selektora Mladena Krstajića stižu u Srbiju iz svih krajeva sveta, pa će se tako fudbalski reprezentativci naše zemlje danas prvi put okupiti u ovoj godini.

Srpska četa u odličnoj formi dočekuju prijateljske utakmice koje će označiti početak priprema za Svetsko prvenstvo u Rusiji, do kojeg je ostalo svega 87 dana. Srbija će prvo 23. marta na Olimpijskom stadionu u Torinu odmeriti snage s Marokom, a četiri dana kasnije na londonskom stadionu Barneta s Nigerijom.

Naši reprezentativci dokazali su se dobrim partijama u svojim klubovima u prethodnom periodu. Minulog vikenda najviše se istakao Nemanja Matić, koji je zablistao na Old Trafordu u četvrtfinalu FA kupa, pa je golom i asistencijom u meču protiv Brajtona (2:0) obezbedio Mančester junajtedu da se bori za finale.

„Orlovi“ će danas, sutra i prekosutra trenirati u Staroj Pazovi, a onda će otići u Italiju. Put u Englesku planiran je za 24. mart.

Porodični dom Dinastija Matić

foto: Privatna Arhiva

Čim je stigao u porodični dom na Ubu, Nemanja se na društvenim mrežama pohvalio veoma zanimljivom fotografijom koju je nazvao „dinastija Matić“. Naime, na fotki koju je objavio iz porodičnog doma vide se zagrljeni Nemanja sa svojim dedom, ocem i naslednikom Filipom.

Njih će okupiti Krstajić

Vladimir Stojković Predrag Rajković Marko Dmitrović Branislav Ivanović Antonio Rukavina Dušan Basta Nikola Maksimović Vujadin Savić Matija Nastasić Duško Tošić Miloš Veljković Aleksandar Kolarov Ivan Obradović Nemanja Matić Luka Milivojević Sergej Milinković-Savić Adem Ljajić Mijat Gacinović Marko Grujić Aleksandar Mitrović Aleksandar Prijović Dušan Tadić Filip Kostić Andrija Živković

Doveo porodicu

Privatnim avionom stigao u Beograd

foto: Prinskrin Instagram

Nemanja Matić stigao je iz Engleske privatnim avionom zajedno s porodicom. As Mančestera je sa suprugom Aleksandrom, sinom i ćerkicom sleteo u Beograd dan pre okupljanja kako bi bar nekoliko sati proveo s prijateljima i porodicom u rodnom Ubu.

(Kurir.rs / Anja Vukašinović / Foto: Privatna arhiva, Profimedia)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track