LALATOVIĆ PRED PARTIZAN: Jedna stvar mi smeta!
Foto: Saša Pavlić

revaš polufinala kupa srbije

LALATOVIĆ PRED PARTIZAN: Jedna stvar mi smeta!

Fudbal -

Trener Čukaričkog Nenad Lalatović tvrdi da će njegova ekipa sačuvati prednost protiv Partizana (4:2) kada u sredu ova dva kluba u Humskoj budu igrala revanš meč polufinala Kupa Srbije.

Trener Čukaričkog Nenad Lalatović rekao je da je Partizan i dalje favorit u polufinalu Kupa Srbije, ali da se njegovi fudbaleri neće predati. Čukarički posle prvog meča ima veliku prednost (4:2) i u Humskoj će nastojati da je "odbrani".

"Sigurno će biti jako teško. Kao što sam još ranije rekao, mi smo od svih ekipa imali najteži raspored u Kupu. Sve utakmice smo igrali na strani do četvrtfinala, zatim i tu smo morali Napretku u Kruševac, onda dvomeč sa Partizanom koji je i dalje favorit, uprkos tome što smo mi prvu utakmicu", preneo je klupski sajt reči Lalatovića.

Mladi trener kod svojih igrača insistira da ne posmatraju ovaj dvomeč kao već završen.

"Nema opuštanja. Ta prednost ne znači mnogo jer se revanš igra kod njih. Partizan ima jako kvalitetne igrače koji jednim potezom mogu da reše utakmicu i to su u prošlosti dosta puta pokazali. Imamo i malih kadrovskih problema zbog povreda i pitanje je da li ću moći da računam na sve igrače", kazao je trener ekipe sa Banovog brda.

Lalatović je naveo da mu malo smeta to što iz Partizana garantuju finale.

"Partizan je veliki klub, poštujem sve njegove igrače, ali mi je malo zasmetalo to što su već proglasili da će igrati finale. Ponavljam, oni jesu veliki favoriti na ovom meču, ali imao još 90 minuta da se igra. Mi u Humsku sigurno nećemo ići sa belom zastavom i daćemo sve od sebe da se na kraju radujemo", rekao je Lalatović.

Utakmica će se igrati u sredu od 20.00 na stadionu u Humskoj.

kurir.rs / kurir sport

foto: Saša Pavlić

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track