ZAKLAĆEMO RONALDA I MESIJA: Islamska država preti pred Mundijal u Rusiji!
Foto: Reuter

internet gori

ZAKLAĆEMO RONALDA I MESIJA: Islamska država preti pred Mundijal u Rusiji!

Fudbal -

Islamska država je ponovo poslala zastrašujuću poruku pred početak Mundijala (14. jun), zapretivši da će prvim zvezdama fudbalskog prvenstva sceta Kristijanu Ronaldu i Lionelu Mesiju odseći glave!

U montiranoj poruci koja je zapalila internet, nalaze se dva pripadnika Islamske države koja na najbrutalniji način na stadionu pokušavaju da oduzmu život dvojici fudbalera.

- Teren će biti okupan vašom krvlju. Pobeda na Svetskom prvenstvu sigurno će da bude naša - poručili su uz fotografiju na kojoj fudbalerima odrubljuju glave.

Od zvaničnika Rusije, gde se održava takmičenje od 14. juna do 15. jula, stižu poruke da će svi učesnici i ljubitelji fudbala biti sigurni, ali niko ne može ostati imun na ovakve pretnje.

Iako je ruski predsednik Vladimir Putin naveo da nema straha od terorizma i da domaćin drži sve pod kontrolom, ISIS je čak i njemu zapretio da neće moći da kontroliše situaciju.

- Uskoro će teror biti u tvojoj zemlji. Platićeš... - piše na posteru na kojem je bombom demoliran trofej namenjen svetskom šampionu.

NE PROPUSTITE ŠANSU DA SE NAĐETE NA MUNDIJALU U RUSIJI!

Kurir sport

Foto: Reuters

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

F4 u zemlji košarke. Ovo su rekorderi. Iznenadiće vas ko je dao najviše koševa u jednom finalu? (KURIR SPORT)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track