skandal

EKSKLUZIVNO! MASOVNI OBRAČUN SRBA I ALBANACA KRAJ CIRIHA: Pogledajte osobu sa kapuljačom koja VADI NOŽ na Srbe, a ONDA... (VIDEO)

Fudbal -

Fudbalska reprezentacija Švajcarske savladala je selekciju Srbije rezultatom 2:1 na Mundijalu u Rusiji, ali je meč ostao u senci skandaloznih poteza fudbalera Šaćirija i Džake.

Ova utakmica ispraćena je sa velikom pažnjom širom planete od strane navijača obe selekcije, pa je to bio povod za sukobe u nekim multinacionalnim sredinama.

Veliki broj nemira zabeleže je na teritoriji Austrije i Švajcarske, a Kurir je došao do ekskluzivnog snimka tuče u mestu Glattbrugg. Naime veliki broj srpskih navijača okupio se u lokalnom kafiću pod nazivom Replej, koji se nalazi u blizini Ciriškog aerodroma, kako bi zajedno ispratili utakmicu sa Švajcarskom.

Tokom meča primetili su kako se nekoliko muškaraca šunja u njihovoj blizini, a kako je vreme proticalo bilo ih je sve više. Ispostavilo se da su u pitanju Albanci koji žive u ovom malom gradiću. Do kraja utakmice skupilo se njih skoro 150, a kada su Srbi izašli iz kafića i krenuli polako svojim kućama, došlo je do velikog incidenta.

U jednom momentu Albanac iz trenerke vadi veliki nož i kreće ka grupi Srba, u nemeri da upotrebi hladno oružje. Pukom srećom sprečeno je krvoproliće, jer je u tom momentu na lice mesta stigla policija. Albanac je sakrio nož pod trenerku i mirno se udaljio sa lica mesta...

Kako je saopštila lokalna policija u pitanju je punoletni muškarac poreklom iz Albanije.

Istraga je u toku.

(Kurir.rs / S. S. - LJ. S)

Foto: Printscree

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track