Najnovije vesti

SRBI ZAJEDNO ZA SELEKTORA: Humanitarno udruženje skuplja za kaznu Mladena Krstajića!
Foto: Dado Đilas

AKCIJa

SRBI ZAJEDNO ZA SELEKTORA: Humanitarno udruženje skuplja za kaznu Mladena Krstajića!

Fudbal

BEOGRAD - Diskriminatorksa politika FIFE poslednjih dana nažalost je samo još jedna portvrda da smo mi članovi drugog reda, a činjenica da su velikoalbanski promoteri praktično nagrađeni, a naš selektor kažnjen, pokazuje da prema nama postoji izrazit diskriminatorski stav - kaže Nina Stojanović, predsednik humanitarne organizacije "Stub kralja Stefana" koja najavljuje prikupljanje pomoći za kaznu selektoru Mladenu Krstajiću.

- Albanci su u Prištini teatralno pokrenuli fond za pomoć Džaki i Šaćiriju, gde će tu "sitnicu" pokriti narko dileri koji se predstavljaju kao državnici. To i dolikuje njima. Mi ćemo novac za Krstajićevu kaznu platiti iz motiva koji dolikuju nama: časti, poštenja, patriotizma i inata - kaže Stojanovićeva i dodaje da je po objavljivanju ove akcije dobila stotine poruka zainteresovanih pojedinaca.

Ona kaže da se uplate mogu vršiti na račun u Vojvođanskoj banci 355000320050629262. Podsećamo, Stub godinama kontinuirano pomaže Srbe na Kosovu i Metohiji, a Stojanovićeva je široj javnosti postala poznata prošle godine kada je peške došla do Prizrena iz Novog Sada.Stub kralja Stefana.

(Kurir.rs)

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...