SRBI ZAJEDNO ZA SELEKTORA: Humanitarno udruženje skuplja za kaznu Mladena Krstajića!
Foto: Dado Đilas

AKCIJa

SRBI ZAJEDNO ZA SELEKTORA: Humanitarno udruženje skuplja za kaznu Mladena Krstajića!

Fudbal -

BEOGRAD - Diskriminatorksa politika FIFE poslednjih dana nažalost je samo još jedna portvrda da smo mi članovi drugog reda, a činjenica da su velikoalbanski promoteri praktično nagrađeni, a naš selektor kažnjen, pokazuje da prema nama postoji izrazit diskriminatorski stav - kaže Nina Stojanović, predsednik humanitarne organizacije "Stub kralja Stefana" koja najavljuje prikupljanje pomoći za kaznu selektoru Mladenu Krstajiću.

- Albanci su u Prištini teatralno pokrenuli fond za pomoć Džaki i Šaćiriju, gde će tu "sitnicu" pokriti narko dileri koji se predstavljaju kao državnici. To i dolikuje njima. Mi ćemo novac za Krstajićevu kaznu platiti iz motiva koji dolikuju nama: časti, poštenja, patriotizma i inata - kaže Stojanovićeva i dodaje da je po objavljivanju ove akcije dobila stotine poruka zainteresovanih pojedinaca.

Ona kaže da se uplate mogu vršiti na račun u Vojvođanskoj banci 355000320050629262. Podsećamo, Stub godinama kontinuirano pomaže Srbe na Kosovu i Metohiji, a Stojanovićeva je široj javnosti postala poznata prošle godine kada je peške došla do Prizrena iz Novog Sada.Stub kralja Stefana.

(Kurir.rs)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track