NEKA ZVEZDA SADA OSVOJI TITULU, AKO IH NIJE SRAMOTA! Čuvena izjava Lole Smiljanića ovih dana se uveliko prepričava  (VIDEO)
Foto: Pritnscreen

GROBARI OVO DOBRO PAMTE

NEKA ZVEZDA SADA OSVOJI TITULU, AKO IH NIJE SRAMOTA! Čuvena izjava Lole Smiljanića ovih dana se uveliko prepričava (VIDEO)

Fudbal -

Milan Smiljanić je kod mnogih navijača Partizana i dalje junak zbog čuvene izjave posle pobede na "Marakani" pre 11 godina.

Zanimljivo je da je Đukić i u prvom mandatu u Partizanu bio trener Smiljanića, a upravo je tada pred njim na konferenciji posle 128. Večitog derbija, kada je Partizan na Marakani slavio sa 4:2 viđena burna izjava popularnog Lole.

"Da, kako se ne sećam. Ja sam ga ispod stola smirivao da ne daje takve izjave, ali Lola je Lola. Sigurno da je bio mlad, ushitren, sada je to jedan mirniji, odmereniji i iskusniji Lola", rekao je Đukić uz osmeh pre neki dan.

"To je bio 'proizvod mladosti', izašlo je iz mene. Sad imam neko iskustvo i dosta sam pametniji. Želja za pobedom u derbijima je ista, samo što sada znam kako da se nosim sa tim", rekao je Lola o svom postupku od pre 11 godina.

A oni koji su propustili taj 'spektakl pred kamerama' zahvaljujući tehnologiji mogu da se prisete legendarne izjave.

"Milsim da smo zatvorili stadion. Pokazali smo ko smo i šta smo! Pokazali smo srce i karakter, a Crvena zvezda neka sad osvoji titulu ako hoće, ako ih nije sramota naravno...", rekao je Lola i uzburkao strasti, a šta je usledilo u nastavku poslušajte u videu:

Nekadašnji fudbalski reprezentativac Srbije Milan Smiljanić treći put u karijeri zaigraće za Partizan.

kurir.rs / kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track