Najnovije vesti

TRENER DINAMA IZ VRANJA PORUČIO: U petak idem kod Vučića!
Foto: Starsport©

ANTIĆ U MISIJI SPASAVANJA KLUBA

TRENER DINAMA IZ VRANJA PORUČIO: U petak idem kod Vučića!

Fudbal

Predsednik i trener Dinama iz Vranja Dragan Antić tvrdi da će u petak ići kod predsednika Srbije Aleksandra Vučića kako bi njegov klub konačno dobio obećanu novčanu pomoć.

 

Antić poručuje da je u ličnim kontaktima sa Vučićem obezbedio pomoć za Dinamo u iznosu od 20 miliona dinara.

 

"U petak idem kod Vučića na dodatni dogovor. Imam obećanje da će nam biti napravljen stadion i da ćemo, osim ovih 20 miliona, dobiti još novca, ukoliko je to potrebno", kazao je Antić za Vranje News.

 

Dinamo je napravio istorijski uspeh plasmanom u Superligu, ali sada ima velike finansijske probleme.

 

Antić dodaje da transfer 20 miliona, koji bi, prema njegovim rečima trebalo da ide preko lokalne samouprave, još nije realizovan.

 

"Vučić je odobrio, ali transfer nije sproveden u delo. Bez tog novca, mi ćemo biti ekipa za gol razliku. Nemamo novac za takmičenje, za pojačanja koja su nam neophodna. Nijedan fudbaler neće da potpiše za Dinamo ako zna da klub nema para, niti hoće da igraju ovi postojeći. Ukoliko, pak, dobijemo 20 miliona, 10 će otići na dugovanja, a ostatak će nam biti dovoljan da dovedemo neko pojačanje i takmičimo se neko vreme, najviše mesec i po, dva", izjadao se Antić, uz napomenu da je desetodnevne pripreme Dinama u Bugarskoj platio iz svog džepa.

 

Gradski većnik za sport Nenad Đorđević rekao je se "nepotrebno talasa" oko tog novca.

 

"Sve je u proceduri, a procedura mora da se poštuje", istakao je Đorđević.

 

Dinamo je u prvom kolu Superlige poražen od Crvene zvezde na gostovanju 0:3, a u nedelju u drugom kolu u Surdulici dočekuje Partizan.

 

(Vranje news, Foto: Starsport)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...