Kvalifikacije za lš

NEK SE SPREMI SUDUVA : Fudbaleri Zvezde otputovali na revanš u Litvaniju (KURIR TV)

Fudbal -

Fudbaleri Crvene zvezde otputovali su u Litvaniju, gde ih u sredu očekuje revanš meč drugog kola kvalifikacija za Ligu šampiona protiv ekipe Suduve.

Crveno-beli će još jednom odmeriti snage sa Suduvom, a iz Beograda su poneli i prednost od čak tri gola.

Na spisku putnika za Litvaniju našlo se 20 fudbalera, a to su:

Milan Borjan, Zoran Popović, Filip Stojković, Marko Gobeljić, Vujadin Savić, Miloš Degenek, Srđan Babić, Milan Rodić, Nenad Krstičić, Branko Jovičić, Dušan Jovančić, Dejan Meleg, Lorenco Ebisilio, El Fardu Ben, Nemanja Milić, Slavoljub Srnić, Nemanja Radonjić, Milan Jevtović, Dejan Joveljić, Nikola Stojiljković.

foto: Kurir Sport/Aleksandar Radonić

Fudbaleri Crvene zvezde Vujadin Savić i Dušan Jovančić poručili su da nema opuštenja protiv Suduve u 2. kolu kvalifikacija za Ligu šampiona, iako u Litvaniju nose velikih 3:0.

"Nadam se da ćemo opravdati ulogu favorita, imamo odličan rezultat, ali ne smemo da se opustimo. Ne smemo da dozvolimo kao što je bilo na Malti prošle godine 3:3. Idemo ponovo da pobedimo", rekao je Savić novinarima pred polazak na aerodromu Nikola Tesla.

On je dodao da očekuje ofanzivniju Suduvu, ali podsetio da Zvezda ove sezone nije primila gol.

"Raduje me taj podatak, nadam se da skoro nećemo primiti gol. Svima nam to znači, posebno nama koji igramo u odbrani. Hvala celoj ekipi što igra dobru odbranu. Verujem da se ni Suduva neće naigrati".

Na koga će Zvezda? Trnava ili Legija? Slovaci su u Poljskoj došli do ogromne prednosti, a kvota da će i kod kuće slaviti je 3,35. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Spartak Trnava - Legija.

Savić je priznao da se razmišlja i o potencijalnom protivnik u borbi za Ligu šampiona.

"Bio je žreb i naravno da razmšljamo od Spartaku iz Trnave i Legiji, ali je najbitnije sada da prođemo. Nismo još prošli, ali svejedno nam je ko će biti rival. Kad prođemo pričaćemo o tome", naveo je Savić, dodavši da će nedostajati navijači u Litvaniji jer zbog kazne neće moći da bodre tim u Marijampolju.

Izabranici Vladana Milojevića predveče će odraditi trening na stadionu Suduve u gradu Marijampole.

Utakmica je na programu u sredu, 01. avgusta od 19.30.

Kurir sport

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track