DAJTE NAM TAJ DINAMO! Fudbaleri Zvezde puni samopouzdanja pred mečeve u Ligi šampiona
Foto: Starsport©

CRVENO-BELI MOĆNI

DAJTE NAM TAJ DINAMO! Fudbaleri Zvezde puni samopouzdanja pred mečeve u Ligi šampiona

Fudbal -

Fudbaleri Crvene zvezde Filip Stojković i Nemanja Radonjić izjavili su da, kada bi mogli da biraju, idelan scenario plasmana u Ligu šampiona bio bi preko zagrebačkog Dinama

Prvak Srbije je lako prošao drugu prepreku Suduvu ukupnim rezultatom 5:0, sada ga čeka duel sa Spartakom iz Trnave, a ako prođe, imaće još jednu rundu za Ligu šampiona, gde je moguć rival Dinamo (ukoliko eliminiše Astanu) kojeg priželjukuju Stojković i Radonjić.

Žreb za četvrto kolo kvalifikacija biće u ponedeljak u Nionu.

- Prvo da prođemo Spartak, pa da ćemo lako o rivalima. Iskreno, voleo bih da nam padne Dinamo Zagreb i da preko njih uđemo u Ligu šampiona posle dugo vremena - rekao je Stojković Tanjugu po povratku iz Litvanije.

On je ocenio da je Dinamo dobar tim i da dueli u Beogradu i Zagrebu garantuju spektakl.

- Sigurno je da možemo da igramo sa njima i izbacimo ih - samouveren je crnogorski reprezentativac.

O narednom rivalu u borbi za elitno takmičenje Spartaku iz Trnave, hitri desni bek uveren je ih neće iznenaditi kao varšavsku Legiju.

- Gledali smo ih protiv Legije poslednjih pola sata. Odradićemo posle meča sa Voždovcem kompletan skauting, da se dobro pripremimo za revanš i mislim da nas neće iznenaditi kao Legiju. Baš sam čitao izjavu trenera Vukomanovića (bivši fudbaler Crvene zvezde i trener u Slovačkoj prim. aut) da nam je dao ulogu favorita. Ipak, niko ne sme da se potceni na terenu - poručio je Filip Stojković.

Krilni napadač crveno-belih Nemanja Radonjić, takođe, se nada velikim mečevima sa Dinamom.

- Čeka nas Trnava na putu ka Ligi šampiona, ekipa koja nije za potcenjivanje, ali mislim da smo kvalitetniji. Jesu šampioni Slovačke, ali i mi smo Srbije... Ne bih da pričam o našim šansama za Ligu šampiona, prvo da prođemo Spartak, da vidimo rivala, mnogo toga zavisi... Ja bih kao Žule (Filip Stojković), da izvučemo Dinamo - kaže Radonjić.

Radonjić je i u Marijampolju u pobedi nad Suduvom (2:0) bio je strelac, nakon što je dva puta pogodio u Beogradu.

- Trener Kosanović je najzaslužniji za moje golove (smeh). Nadam se da ćemo svi nastaviti u istom ritmu, pa i ja sa golovima - zaključio je on.

Fudbaleri Crvene zvezde, pre duela sa Spartakom u utorak na stadionu "Rajko Mitić" gostuju na Voždovcu u 3. kolu Superlige Srbije.

kurir.rs / Tanjug

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track