Norvežani otkazali namešten meč

Otkrivena nameštaljka

Norvežani otkazali namešten meč

Fudbal -
Čelnici norvešne fudbalske lige uskoro će detaljno objasniti razloge sumnje u nameštanje ovog meča. U istragu ponovom ovog događaja uključena je i policija

Meč druge lige Norveške između Ulanser/Kisea i Hamkama otkazan je zbog sumnji da je namešten. Čelnici norvešne fudbalske lige uskoro će detaljno objasniti razloge sumnje u nameštanje ovog meča. U istragu ponovom ovog događaja uključena je i policija.

"Suviše je rano da se izjasnimo ima li nepravilnosti ili ne, i ako ima u kojoj meri. Na osnovu informacija koje smo dobili, postoji razlog da situaciji pristupimo sa najvećom ozbiljnošću", izjavio je Kjetil Siem, gen. sek. FS Norveške.Ova odluka zatekla je čelnike dva tima koji su šokirani događajem.

“Kenuli smo na utakmicu, ali smo potom ostali samo da treniramo. Naravno da sam šokiran. Ovo se nikada nije desilo u Norveškoj”, rekao je trener Hamkama Vegard Skoghajm

“Šokiran sam, kao i ostali. Ne znam o čemu se radi, pozvali su me i saopštili mi odluku. Kao da me je udario grom”, istakao je predsednik Ull/Kise Kato Stromberg.

Ulensaker/Kisa je trenutno drugoplasirani tim 1. divizije sa 24 boda iz 11 mečeva, koliko ima i lider Start. Hamkam je na osmom mestu sa 15 bodova.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track