PORTUGALAC POSLAO SMS: Modrić otkrio da mu je Ronaldo porukom čestitao nagradu za najboljeg fudbalera Evrope
Foto: Reuters

ZASLUŽENO PRIZNANJE

PORTUGALAC POSLAO SMS: Modrić otkrio da mu je Ronaldo porukom čestitao nagradu za najboljeg fudbalera Evrope

Fudbal -

Kapiten fudbalske reprezentacije Hrvatske i igrač Real Madrida rekao je da mu je bivši saigrač Kristijano Ronaldo čestitao na nagradi za najboljeg igrača Evrope i istakao da mu je Portugalac poručio da je zaslužio to priznanje.

"Imam dobar odnos s Ronaldom, a takav odnos ćemo imati i dalje. Da, poslao mi je poruku kako bi mi čestitao na nagradi. Rekao mi je da je bio srećan zbog mene, da sam zaslužio nagradu. Mene ne zanima šta drugi govore, bitno mi je jedino ovo što mi je Kristijano rekao", rekao je Modrić nakon utakmice Hrvatske i Portugala u Ligi nacija.

Ronaldo pre nedelju dana nije došao na dodelu nagrada UEFA u Monako, a njegov zastupnik je izjavio da je novi igrač Juventusa trebalo da dobije to priznanje i da je smešno što je nagrađen Modrić.

"Individualne nagrade ako dođu, u redu, lepo ih je primiti. Ali, to nije ono što mene pokreće. Nisam opsednut time", rekao je Modrić, koji je šest godina igrao zajedno s Ronaldom u Real Madridu.

ne zanima ga šta drugi govore
ne zanima ga šta drugi govorefoto: Reuters

Luka Modrić je u četvrtak u remiju Portugala i Hrvatske napustio teren početkom drugog poluvremena, a Ronaldo nije igrao jer želi da se što bolje privikne na svoj novi klub pa je ostao u Torinu. Utakmica je završena remijem 1:1.

"Bila je to dobra utakmica, odigrali smo dobro u prvom nastupu nakon Svetskog prvenstva. Još tražimo formu, nismo na najboljem nivou. Nakon prvenstva su se oprostili neki važni igrači, ali smo pronašli odgovarauća rešenja", rekao je Modrić.

Mordić je istakao da Hrvatska mora da izgradi ekipu na osnovu onoga što je postigla na Svetskom prvenstvu u Rusiji.

"Naravno da nas sada svi promatraju kroz rezultat ostvaren u Rusiji. Zato i žele svi da nas pobede, ali mi ćemo biti snažna ekipa i u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo", rekao je Modrić.

kurir.rs / Beta

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track