ZVEZDA PRE TENISA! NOVAK STIŽE NA MARAKANU! Nećete verovati šta je Đoković spreman da učini kako bi gledao voljeni klub!
Foto: Public

saznajemo

ZVEZDA PRE TENISA! NOVAK STIŽE NA MARAKANU! Nećete verovati šta je Đoković spreman da učini kako bi gledao voljeni klub!

Fudbal -

Srce kaže Zvezda! Najbolji srpski teniser za vikend dolazi u Beograd, a zbog meča crveno-belih s Napolijem na otvaranju Lige šampiona pokušava da za jedan dan odloži put na Lejver kup u Čikagu

Novak Đoković narednog vikenda dolazi u Beograd sa željom da bude deo spektakla na Marakani gde će njegova voljena Zvezda s Napolijem otvoriti sezonu u Ligi šampiona.

foto: Public

Poznato je da je naš najbolji sportista veliki navijač crveno-belih i kao takav ima ogromnu želju da prati istorijski meč u utorak, ali jedina prepreka na tom putu mogle bi da mu budu obaveze u Čikagu. Naime, u glavnom gradu države Ilinois 21. septembra počinje Lejevr kup na kojem je učešće prijavio i Đoković, pa sad Nole pokušava s organizatorima ovog turnira da prolongira planirani dolazak 18. septembra.

Kako saznajemo, Đoković na sve načine pokušava da odloži let za jedan dan kasnije, kako bi ipak prisustvovao meču Lige šampiona na Marakani. Inače, u Lejver kupu za tim Evrope igraće: Novak Đoković, Rodžer Federer, Grigor Dimitrov, Aleksandar Zverev, David Gofan i Kajl Edmund, dok će ekipu sveta predstavljati: Huan Martin del Potro, Dijego Švarcman, Džon Izner i Džek Sok, Kevin Anderson i Nik Kirjos.

Milan Nastić

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track