SELEKTOR ITALIJE VERUJE U SUPER MARIJA! Manćini: Baloteli će se vratiti u reprezentaciju kada bude u formi
Foto: Reuters

otvoreno

SELEKTOR ITALIJE VERUJE U SUPER MARIJA! Manćini: Baloteli će se vratiti u reprezentaciju kada bude u formi

Fudbal -

Selektor fudbalske reprezentacije Italije Roberto Mančini rekao je danas da će se napadač Mario Baloteli vratiti u državni tim kada bude bio u formi.

Baloteli nije igrao za reprezentaciju četiri godine, pre nego što ga je Mančini u maju pozvao u tim. Baloteli je odigrao samo tri utakmice za svoj klub Nicu ove sezone i nije postigao gol.

Takodje, Mančini je rekao i da to isto važi i za napadača Torina Andreu Belotija i da su obe odluke donete na osnovi tehničke procene. ; "Trenutno nisu u dobroj formi, ali su deo grupe i vrata su svima otvorena. Kada budu na 100 odsto, biće ponovo pozvani", rekao je Mančini, preneli su britanski mediji.

Italija će u sredu igrati prijateljsku utakmicu sa Ukrajinom, a četiri dana kasnije sa Poljskom u Ligi nacija.

Mančini je zatražio strpljenje, pošto gradi ekipu, nakon što reprezentacija nije uspela da se kvalifikuje za Svetsko prvenstvo u Rusiji ovog leta.

"Navikli smo na kritike, reč strpljenje nije deo našeg fudbalskog rečnika. Znali smo da neće biti lako, ali uz naporan rad sastavićemo dobar tim. Igranje u Ligi nacija je bolje od igranja prijateljskih utakmica, a glavni cilj je plasman na Evropsko prvenstvo 2020. godine", naveo je Mančini.

Kurir sport/beta

Foto: Reuetrs

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track