SELEKTOR ZADOVOLJAN IGROM I ZALAGANJEM! Krstajić: Zasluženo smo slavili, jednostavno smo bili bolji!
Foto: Starsport©

prvi utisci

SELEKTOR ZADOVOLJAN IGROM I ZALAGANJEM! Krstajić: Zasluženo smo slavili, jednostavno smo bili bolji!

Fudbal -

Reprezentacija Srbije pobedila je Crnu Goru u Podgorici 2:0 u utakmici trećeg kola Grupe 4 Lige C UEFA Lige nacije, a nakon meča svoje prve utiske dao nam je selektor Srbije Mladen Krstajić.

"Zahvalio bih se FSCG na gostoprimstvu. Zaista je bilo sve bratski, na svakom koraku smo to osećali. Ponovo mi je žao što je pre utakmice bila priča da je ovo utakmica visokog rizika. Ne znam uopšte zašto bi ona to bila. Pravimo famu bez ikakvog pokrića. Utakmica je pokazala da su navijači Crne Gore i Srbije korektni."

Zatim je prokomentarisao igru svog tima.

''Zadovoljan sam igrom svog tima. Očekivali smo tešku utakmicu, što je i bila. Kontrolisali smo utakmicu, rano poveli što smo i želeli. Najbitnije je da smo pobedili, moram da čestitam igračima na istrpnoj borbi. Realno smo bili bolji, imalo je grešaka u drugom delu igre koje treba da se popravi. Bitno je da smo pobedili i osvojili tri boda. ''

A, onda se selektor dohvatio i narednog duela sa Rumunijom koja je večeras slavila na gostovanju Litvaniji golom u 94. minutu meča.

''Biće teška utakmica, idemo tamo da se nadigravamo. Imamo malo vremena za pripremu pošto već ujutru idemo u Bukurešt i nadamo se dobroj utakmici. Nismo stigli detaljno da se pripremimo za ovaj drugi meč, ali kada dođemo tamo videćemo šta dalje, zaključio je Krstajić.

Srbija meč protiv Rumunije igra u nedelju u Bukureštu.

Kurir sport

Foto: Starsport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track