NOĆ KADA SOKOLOVIMA NIŠTA NIJE IŠLO: Crnogorski mediji naširoko pišu o meču sa Srbijom! Krive sudiju za poraz u Ligi nacija (FOTO)
Foto: Kurir Sport/Miloš Bjelinić

CRNA GORA PORAŽENA OD SRBIJE

NOĆ KADA SOKOLOVIMA NIŠTA NIJE IŠLO: Crnogorski mediji naširoko pišu o meču sa Srbijom! Krive sudiju za poraz u Ligi nacija (FOTO)

Fudbal -

Dan posle poraza Crne Gore od Srbije u Ligi nacija glavna tema u medijima je upravo ovaj duel. U crnogorskoj štampi se mogu pronaći razni naslovi, ali se svi svode na jedno - Crnogorcima nije išlo, dok pojedini kao glavnog krivca vide sudiju.

Fudbalska reprezentacija Srbije pobedila je sinoć Crnu Goru u Podgorici sa 2:0 (1:0), u utakmici trećeg kola Grupe 4 u C Ligi nacija.

Junak istorijskog trijumfa, u prvom meču dve selekcije nakon razlaza Srbije i Crne Gore, bio je dvostruki strelac Aleksandar Mitrović, iz penala u 19. minuti, nakon što je Filip Stojković srušio Milana Rodića, i 81. minutu.

Mlada reprezentacija Srbije ima učinak osam pobeda u osam mečeva u ovim kvalifikacijama, a kec protiv Austrije u Novom Sadu nosi kvotu 2,10. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za meč mladih selekcija Srbije i Austrije.

Utakmica je protekla bez i najmanjeg incidenta, a domaći navijači su na početku meča himnu Srbije pozdravili aplauzima.

"Jovetić: Sudija nas nije drastično oštetio", "Noć kada Sokolovima ništa nije išlo"

samo su neki od naslova u crnogorskoj štampi...

1 / 10 Foto: Kurir Sport/Miloš Bjelinić

kurir.rs / kurir sport

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track