BRUTALNA PORUKA: Ovako je reagovao vođa navijača Milana posle poraza u derbiju od Intera (VIDEO)
Foto: AP

NE BOLI GA SAMO PORAZ

BRUTALNA PORUKA: Ovako je reagovao vođa navijača Milana posle poraza u derbiju od Intera (VIDEO)

Fudbal -

Ništa od Milana ni ove sezone! Ako je neko i pomislio da "rosoneri" mogu da se izdignu iz proseka u koji su upali prethodnih godina, sada je i definitivno jasno da od toga nema ništa.

To se pokazalo i u nedeljnom Derbiju dela Madonina, koji je dobio Inter golom Maura Ikardija posle greške golmana Đanluiđija Donarume u finišu meča - 1:0.

Navijače Milana, međutim, poraz nije toliko zaboleo, koliko stav izabranika trenera Đenara Gatuza. O tome svedoči objava jednog od vođa navijača "rosonera" Luke Lukija.

"Derbiji se igraju, ideš napred, boriš se, pljuješ krv, čak nije problem ni da izgubiš dok ako tako! Sinoć ništa od toga! Sram vas bilo sve! I one koji su bili na terenu, i one koji su vas stavili na teren i one koji su vam usadili u glavu da onakvi budete na terenu! Nema izgovora! Poštujte navijače! One koji danima unazad ne spavaju zbog tenzije oko derbija! One koji su na tribini od četiri sata popodne kako bi spremili koreografiju i dali vam vetar u leđa! One koji pevaju svih 90 minuta i koji su bukvalno ostali bez glasa!", napisao je Luki i dodao:

"Naravno, i ne očekuje se drugo od onih koji istinski vole Milan! Nedostaje vam milanizam! A mi očigledno tražimo vrednosti koje su ovih dana samo san za nas!"

Milan, sedmostruki šampiona Evrope, nalazi se na 12. mestu Serije A posle osam kola sa samo 12 bodova.

(Kurir.rs/Kurir sport, Foto: AP)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track