ZA VIŠAJA: Lester dobio prvi meč posle pogibije vlasnika kluba! Lisice osvojile Kardif, pa otišle na Tajland na sahranu
Foto: Reuters

PREMIJER LIGA

ZA VIŠAJA: Lester dobio prvi meč posle pogibije vlasnika kluba! Lisice osvojile Kardif, pa otišle na Tajland na sahranu

Fudbal -

Fudbaleri Lestera pobedili su danas na gostujućem terenu Kardif sa 1:0, u utakmici 11. kola Premijer lige, prvoj od pogibije vlasnika kluba.

Sve utakmice u Premijer ligi počele su danas minutom ćutanja u čast vlasnika Lestera Višaja Šrivadanaprabe, koji je prošle subote poginuo u udesu helikoptera.

Jedini gol u Kardifu postigao je Demaraj Grej u 55. minutu. Igrači i navijači su emotivno proslavili pogodak, a ispod dresova pokazali su majice na kojima je pisalo: "Za Višaja".

Kako je najavljeno, fudbaleri Lestera će posle utakmice otputovati na Tajland, na sahranu. Budistička pogrebna ceremonija koja treba da traje nekoliko dana, počela je u hramu Tepsirin gde monasi čitaju molitve.

Lester je ostvario petu pobedu u prvenstvu i zauzima 10. mesto na tabeli sa 16 bodova. Kardif je pretrpeo osmi poraz i nalazi se u zoni ispadanja, na 18. mestu sa pet bodova.

Fudbaleri Njukasla ostvarili su prvu pobedu ove sezone u Premijer ligi, pošto su na svom terenu bili bolji od Votforda sa 1:0. Jedini gol postigao je Ajose Peres u 65. minutu.

Crno-beli su 17. na tabeli sa šest bodova, a Votford je osmi sa 19.

Everton je kao domaćin pobedio Brajton sa 3:1, a Vest Hem je na svom terenu pobedio Barnli sa 4:2.

Kasnije igraju Arsenal-Liverpul i Vulverhempton-Totenhem.

(Beta, Foto: Reuters)

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track