IBRA U AUTOBIOGRAFIJI OTKRIO ŠOKANTNE DETALJE IZ KARIJERE: U Milanu slagali Zlatana, a onda je on odrao PSŽ! Evo i kako
Foto: Profimedia

ČOVEK OD REČI

IBRA U AUTOBIOGRAFIJI OTKRIO ŠOKANTNE DETALJE IZ KARIJERE: U Milanu slagali Zlatana, a onda je on odrao PSŽ! Evo i kako

Fudbal -

Fudbaler Los Anđeles Galaksija Zlatan Ibrahimović rekao je da ga je 2012. godine tadašnji potpredsednik Milana Adrijano Galijani oterao iz tog kluba, uprkos tome što mu je obećao da ga neće prodati.

Italijanski mediji poslednjih dana spekulišu da bi Ibrahimović mogao da se vrati u Milan, a švedski napadač rekao je da nije ni želeo da napušta italijanski klub.

Ibrahimović je rekao da su mu tada iz kluba rekli da ga neće prodati, ali da je Galijano pogazio svoju reč.

"Rekao mi je: 'Ne brini Zlatane, nećemo te prodati'. Nekoliko nedelja kasnije bio sam kod kuće u Vaksholmu, na džet skiju i video sam pet propuštenih poziva od menadžera Mina Rajole. Rekao mi je da će me Leonardo pozvati, a ja sam ga pitao: 'Koji Leonardo?'. Onda sam shvatio da je pričao o sportskom direktoru Pari Sen Žermena'", naveo je Ibrahimović u svojoj knjizi "Ja sam fudbal".

On je zatim otkrio kako je potpisao za francuski klub.

"Rekao sam da se neću javiti, Galijano je potvrdio da me neće prodati. Onda mi je Mino rekao: 'Znam, ali oni su te već prodali'. Tada sam mu rekao da ću otežati Pari Sen Žermenu. Želeo sam da zadržim platu iz Milana, pošto sam želeo da mi kažu da preterujem. Hteo sam da se povuku, pa sam izneo zahteve misleći da oni to nikada neće prihvatiti. Samo 20 minuta kasnije Mino me je pozvao i rekao: 'Dobio si sve što si tražio", naveo je Ibrahimović.

On je dodao da "posle toga nije bilo povratka".

"Rekao sam mu: 'U redu, sve spremi. Ja sam čovek od reči, kada kažem da ću nešto da uradim, ja to i uradim", rekao je Ibrahimović.

(Beta, Foto: Profimedia)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track