ŽESTOK SKANDAL UZDRMAO ENGLESKI FUDBAL! Proslavljeni fudbalski stručnjak ŠPIJUNIRAO Lampardovu ekipu!
Foto: Profimedia

sramno ponašanje

ŽESTOK SKANDAL UZDRMAO ENGLESKI FUDBAL! Proslavljeni fudbalski stručnjak ŠPIJUNIRAO Lampardovu ekipu!

Fudbal -

Menadžer Lidsa Marselo Bjelsa priznao je da je slao svoje ljude da špijuniraju trening Derbi Kauntija uoči derbija 27. kola Čempionšipa.

Lids je u petak savladao Derbi (2:0), koji predvodi sa klupe legendarni Frenk Lampard, i tako se učvrstio na liderskoj poziciji.

Međutim, nakon meča glavana tema nije bila pobeda Lidsa, već sramno ponašanje menadžera tog tim i njegovih saradnika.

Fudbalski savez Engleske (FA) pokrenuo istragu u vezi sa navodima da je član stručnog štaba Lidsa primećen da se sumnjivo ponaša ispred trening terena Derbija. On je uhvaćen sa dvogledom, rezervnom odećom i kleštima koja je iskoristio da provali u kompleks.

Bjelsa ne krije da je poslao špijuna na trening rivala.

"Istina je. To je bio neko iz Lidsa, ali ja sam odgovoran za incident. Nije bitno je li to legalno ili ilegalno, pitanje je da li je ispravno ili nije. Pričao sam sa Lampardom i on mi je rekao da nisam poštovao fer plej. Moje mišljenje je drugačije, ali to sada nije bitno", kazao je Bijelsa i dodao:

"Odgovornost snosim samo ja. Poslao sam čoveka, a pri tom nisam konsultovao nikoga iz kluba. Bez ikakve namere da se opravda, to je nešto što sam radio od kvalifikacija za Svetsko prvenstvo sa Argentinom. Javno smo to činili."

Porazom od Sitija Liverpul je smanjio zalihu na četiri boda, i sada će mu svaki meč biti izuzetno važan jer Gvardiola diše za vratom. Kvota da će Crveni danas od 16.00 pobediti u Brajtonu, uz ukupno bar tri gola (2&3+) je 1,80. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Brajton - Liverpul.

Kurir sport

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track