RADNIČKI ISPISAO ISTORIJU Lalatović: Radio sam kako treba i Bog me pogledao
Foto: Starsport©

SEDMA POBEDA U NIZU

RADNIČKI ISPISAO ISTORIJU Lalatović: Radio sam kako treba i Bog me pogledao

Fudbal -

Radnički je savladao Radnik sa 4:1 u 24. kolu Superlige Srbije uz het-trik Haskića i sjajan gol Đorđevića.

Ova generacija je prva u istoriji kluba koja je ostvarila sedam uzastopnih pobeda u prvenstvu!

"Čestitam mojim igračima na sedmoj uzastopnoj pobedi u ligi. Nije bilo lako ispisati istoriju ovog velikog kluba. Tri generacije pre nas su uspevale da ostvare šest vezanih pobeda, a mi smo uspeli da probijemo tu granicu. Pokazali smo karakter i da nismo slučajno na trenutnoj poziciji", rekao je trener Nenad Lalatović i dodao:

"Svi znate da ja nisam najbolje prihvaćen kada sam došao u Niš, ali to me nije pokolebalo. Radio sam onako kako mislim da treba, bog me pogledao i došli su ovui sjajni rezultati. Ovo je najbolja ekipa koju sam trenirao u karijeri i milsim da su pred nama lepi meseci i da ćemo nastaviti da ispisujemo istoriju. Što se tiče same utakmice, nije nam nimalo bilo lako. Primili smo gol u trećem minutu, ali se nismo uspaničili. Igrali smo kao da je 0:0 i brzo smo postavili stvari na svoje mesto. Haskić je još jednom pokazao da je sjajan strelac i drago mi je što je povećao predsnot na listi strelaca. Nemamo puno vremena za slavlje, već u sredu nas čeka derbi protiv Partizana, a mi ćemo i tamo ići sa željom da ostvarimo dobar rezultat".

Nermin Haskić zabeležio je het-trik.

"Veoma važna pobeda za nas. Drago mi je što smo se upisali u istoriju kluba i oborili još jedan rekord. Ova ekipa može da postigne još puno kvalitetnih stvari i trudićemo se da do kraja igramo na ovako visokom nivou. Imponuje mi što sam najbolji strelac lige, postigao sam 16 golova i trudiću sa da i po završetku sezone budem na ovoj poziciji. Pred nama su teški mečevi i ja verujem da ćemo produžiti našu seriju", rekao je Nermin Haskić.

(Kurir.rs/Kurir sport, Foto: Starsport)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track