LALATOVIĆ PRED MLADOST: Neću dozvoliti igračima da se opuste
Foto: Starsport©

SUPERLIGA SRBIJE

LALATOVIĆ PRED MLADOST: Neću dozvoliti igračima da se opuste

Fudbal -

Trener fudbalera Radničkog iz Niša Nenad Lalatović rekao je danas da njegovi igrači treba da budu oprezni u predstojećem meču protiv Mladosti, naročito zbog "pražnjenja" posle pobede nad Partizanom, ali je istakao da im neće dozvoliti da se opuste.

"Izuzetno poštujem ekipu Mladosti. Smatram da su po kvalitetu medju pet najboljih timova u Srbiji. Igraju dobro u gostima i uzimaju dosta bodova. Imaju fenomenalne kontre, čvrsta su i iskusna ekipa koji u gostima znaju da igraju na rezultat. Ovo je, po meni, najbolja ekipa koja će u ovom delu sezone gostovati na Čairu", rekao je Lalatović na konferenciji za novinare.

"Bez obzira na to, kod nas je samopouzdanje na veoma visokom nivou. Daćemo sve od sebe da odigramo dobro i da na kraju meča obradujemo naše navijače", dodao je Lalatović.

Fudbaleri Radničkog dočekuju sutra ekipu Mladosti u utakmici 26. kola Super lige Srbije.

Radnički je u seriji od osam prvenstvenih pobeda, poslednji poraz doživeo je još 29. jula prošle godine i trenutno je drugi na tabeli sa 62 boda na svom kontu.

Mladost u Niš stiže kao petoplasirana ekipa na tabeli sa 39 osvojenih bodova.

"Moramo biti oprezni, jer posle velikih utakmica kao što je bila ova protiv Partizana dolazi do velikog pražnjenja kod fudbalera. Rekao sam igračima da to što smo pobedili Partizan ne mora ništa da znači i da će nam za uspeh protiv Mladosti trebati maksimalan fokus tokom svih 90 minuta. Neću im dozvoliti da se opuste i nadam se da ćemo uspeti da zabeležimo nova tri boda uz veliku podršku sa tribina", rekao je Lalatović.

Fudbalski klub Radnički odlučio je da nagradi svoje pristalice, pa će ulaz na stadion Čair biti besplatan.

"Drago mi je što će biti slobodan ulaz i nadam se da će na ovoj utakmici biti još više publike nego što je bilo na prethodnim. Smatram da igrači Radničkog svojim igrama i odnosom prema klubu zaslužuju da sutra imaju veliku podršku. Oni su pokazali da su pravo blago Radničkog i da svaki Nišlija treba da bude ponosan na njih", rekao je Lalatović.

Zbog četiri žuta kartona za Radnički na ovom meču neće nastupiti najbolji strelac Super lige Nermin Haskić.

Lalatović je najavio još nekoliko promena u startnoj postavi, jer ekipu već u sredu očekuju četvrtfinalni duel u Kupu Srbije sa novosadskom Vojvodinom. ; Utakmica Radnički - Mladost na programu je sutra od 15.00.

kurir.rs / Beta

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track