NIŠLIJE GOSTUJU U GORNJOJ VAROŠI Lalatović: Zemun najteži ispit, igrači su umorni
Foto: Starsport©

SUPERLIGA SRBIJE

NIŠLIJE GOSTUJU U GORNJOJ VAROŠI Lalatović: Zemun najteži ispit, igrači su umorni

Fudbal -

Trener fudbalera Radničkog iz Niša Nenad Laaltović izjavio je da je gostovanje Zemunu u 27. kolu Superlige najteže u ovom ciklusu utakmica, ali da će ekipa učiniti sve da upiše 10. uzastopni prvenstveni trijumf.

"Prvo zbog toga što Zemun ima kvalitet i smatram da to nije ekipa koja treba da bude poslednja na tabeli. Ja sam nekada igrao u Zemunu, znam koliko njihovi navijači vole svoj klub i znam da će Zemun sutra imati veliku podršku sa tribina. Njima su pod hitno potrebni dobri rezultati ako žele da ostanu u Superligi, a ja mislim da će oni na kraju sezone uspeti u svojoj nameri", rekao je Lalatović na konferenciji za medije.

Kako je naveo, drugi razlog zbog čega misli da će biti teško jeste umor njegovih igrača.

"Ovo je naša peta utakmica u poslednjih 13 dana, a pošto nisam mnogo rotirao u prethodnim duelima, ekipa mi je prilično umorna. Meni zaista nije jasno zbog čega igramo u subotu, nismo to očekivali. Igrali smo Kup u sredu i bilo je logično da duel u Zemunu bude zakazan za nedelju, ali šta je tu je. To ne sme da nam bude izgovor, moramo da se stisnemo i da ovaj ciklus završimo na najbolji mogući način. Obećao sam mojim igračima da će, ukoliko pobede Zemun, dobiti tri do četiri slobodna dana", poručio je Lalatović.

Utakmica između Zemuna i Radničkog igra se sutra od 15 sati.

kurir.rs / Tanjug

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track