OPA! RONALDO TAJNO USLIKAN U MADRIDU: Navijači Reala u TRANSU! (VIDEO)
Foto: Printscreen

šta se to sprema?

OPA! RONALDO TAJNO USLIKAN U MADRIDU: Navijači Reala u TRANSU! (VIDEO)

Fudbal -

Trenutno jedan od najboljih fudbalera planete Kristijano Ronaldo ponovo se vratio u Madrid!

Ovo je bila vest koja je velikom brzinom obišla planetu, ali istina je nešto sasvim drugo. Portugalac je do prestonije Španije stigao iz jednog sasvim drugačijeg razloga.

Naime, Portugalac je stigao u prestonicu Španije kako bi otvorio svoju kliniku za transplataciju kose, a tamo je naišao na domaće navijače.

- Vrati se u Madrid, Kristijano - rekla mu je jedna od navijačica, a Kristijano joj je pokazao palac ka gore. Ipak, ne treba se previše nadati po pitanju njegovog povratka na "Santjago Bernabeu".

Potom je Ronaldo progovorio o projektu koji je spremio.

- Ovo je malo drugačiji, jedinstven projekat. Ćelavost je veliki problem, a mi želimo da pomognemo ljudima s njihovim sampouzdanjem jer svi vole da misle na svoj imidž - rekao je Ronaldo, pa dodao:

- Ja sam pravi primer toga, iako mislim da nikad neću imati problem sa ćelavosti. Video sam koncept klinike i hteo sam da invetiram u to jer imam drukčiju viziju biznisa, poput hotela, svog brenda. Ovaj projekat će biti uspešan, želimo da pomognemo Špancima i njihovoj ekonomiji - zaključio je fudbaler Juventusa.

Kurir sport

Foto: Printscreen

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track