SAVO MILOŠEVIĆ PRED OKRŠAJ SA NIŠLIJAMA U KUPU: Poštujem Radnički, ali mi smo Partizan
Foto: Starsport

CRNO-BELI BRANE TROFEJ

SAVO MILOŠEVIĆ PRED OKRŠAJ SA NIŠLIJAMA U KUPU: Poštujem Radnički, ali mi smo Partizan

Fudbal -

Trener fudbalera Partizana Savo Milošević rekao je da je Radnički iz Niša "pravi izazov" za njegovu ekipu, ali je istakao da će crno-beli probati da se pripreme, dobiju taj dvomeč i plasiraju se u finale Kupa Srbije.

"Iz iskustva koje Partizan ima ove godine sa Radničkim, a i generalno, obzirom na formu i na sve ono što su prikazali ove godine, sigurno da je težak protivnik i pravi izazov za nas u ovom momentu", rekao je Milošević.

Fudbaleri Partizana i Radničkog iz Niša sastaće se u polufinalu Kupa Srbije, odlučeno je danas žrebom u Beogradu. Prve utakmice polufinala igraće se 17. aprila, a revanši 15. maja.

"Međutim, cilj Partizana jeste da proba da osvoji Kup, tako da ćemo se truditi da do te utakmice... Imamo, na našu sreću, određeni period gde verujemo da ćemo moći da pripremimo ekipu u svakom smislu da probamo da dobijemo taj dvomeč sa Radničkim i da onda vidimo šta ćemo u finalu", rekao je Milošević.

"U svakom slučaju, biće izuzetno teško, veliko poštovanje prema Radničkom, ali mi smo Partizan", zaključio je novi trener crno-belih.

(Beta, Foto: Starsport)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track