PROCURIO NOVI VIDEO TUČE GROBARA! Ovaj snimak najbolje pokazuje koliko je sukob bio SUROV! KRVAVE GLAVE na sve strane, huligani leže po ulici i MOLE ZA POMOĆ! (UZNEMIRUJUĆI VIDEO)
Foto: Printscreen

JEZIVO

PROCURIO NOVI VIDEO TUČE GROBARA! Ovaj snimak najbolje pokazuje koliko je sukob bio SUROV! KRVAVE GLAVE na sve strane, huligani leže po ulici i MOLE ZA POMOĆ! (UZNEMIRUJUĆI VIDEO)

Fudbal -

U nedelju nešto pre 14 časova došlo je masovne tuče navijača Partizana.

Prema prvim saznanjima do kojih je došao naš portal, navijači su se međusobno sukobili.

U žestokom sukobu bilo je na desetine povređenih, a kladionica je demolirana. Prema nezvaničnim informacijma u tuči je učestvovalo nekoliko desetina navijača Partizana.

Posle žestokog sukoba pripadnika različitih frakcija navijača crno-belih, prilikom čega je demolirana jedna kladionica, najmanje četiri osobe su prevezene kolima Hitne pomoći u Urgentni centar Kliničkog centra Vojvodine. Svi su bili u svesnom stanju.

U Hitnoj pomoći potvrđuju da su dve njihove ekipe intervenisale oko 13.50 ispred kladionice u Svetosavskoj ulici u Kaću.

Iz Kliničkog centra Vojvodine su poručili da je primljen M.S. (21) sa teškim telesnim povredama glave, da mu je urađena kompletna dijagnostika i da je u toku operativno zbrinjavanje povreda.

Isti izvor navodi da je S.R. (20) primljen sa teškim telesnim povredama. Posle kompletne dijagnostike i opservacije pacijent je primljen na Kliniku za neurohirurgiju.

B.N. (34) sa teškim telesnim povredama vratne kičme primljen je na Kliniku za ortopedsku hirurgiju i traumatologiju KCV.

K.N. (22) zadobio je lake telesne povrede i u toku je opservacija i zbrinjavanje rana u Urgentnom centru.

Posle prvog, pojavio se još jedan snimak jezivog sukoba najvernijih navijača Partizana.

Fudbaleri Vojvodine pobedili su Partizan 3:2 (1:1) u utakmici 30. kola, poslednjeg pred podelu Superlige Srbije na plej-of i plej-aut.

Crno-beli su, uprkos porazu, ostali na trećem mestu, dok su "lale" ovim trijumfom obezbedile učešće u plej-ofu.

Derbi na "Karađorđu" ipak su obeležili navijači Partizana, zbog kojih je meč bio prekinut na nekoliko minuta.

Kurir sport

Foto: Printcreen

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track