SIMO KRUNIĆ: Teško da možemo da se vadimo protiv Zvezde
Foto: Starsport@

Superliga

SIMO KRUNIĆ: Teško da možemo da se vadimo protiv Zvezde

Fudbal -

Trener fudbalera Čukaričkog Simo Krunić rekao je danas da je Crvena zvezda fovorit u predstojećem meču i istakao da će njegovoj ekipi biti teško da napravi iznenađenje na Banovom brdu.

"Kazao sam da nam je potrebno neko iznenadjenje, nismo uspeli u Humskoj, sad nam dolazi Crvena zvezda. Treba biti realan, na njima teško da možemo da se vadimo", rekao je Krunić, prenosi klub.

Posle gostovanja Partizanu, Čukarički će sutra dočekati Crvenu zvezdu, u utakmici 32. kola Super lige Srbije. Čukarički je četvrti na tabeli sa 27 bodova, dok je Zvezda prva sa 45.

"Zvezda ima dva tima koja mogu ravnopravno da se bore u našem prvenstvu. U svakom trenutku, da ne potcenim nekog, imaju dvadesetak igrača koji ravnopravno konkurišu za tim. Ko će igrati protiv nas, teško je predvideti. Ali, Čukarički je klub koji stane ispred svakog protivnika, igrači su ti koji su i učinili ovo do sada, zaslužili su sve to, borili se na terenu", rekao je Krunić.

Trener Čukaričkog je naveo da je meč protiv Zvezde "poseban" za sve u klubu.

"Igramo na našem stadionu protiv velike Crvene zvezde. Znate šta su sve uradili ove godine. Srećni smo što igramo na ovom nivou, nadam se da će stadion biti pun. Nadam se uzbudljivoj utakmici. Ne razmišljamo mnogo o njenom ishodu, samo želimo da se pokažemo ljubiteljima fudbala, da odigramo mušku utakmicu i da vidimo gde smo u okršaju sa najboljim timom u Super ligi", rekao je Krunić.

Krunić je svestan da njegovom timu predstoji velika borba za plasman u Evropu, gde je najveći konkurent lučanska Mladost, ali je on pomenuo i Proleter.

"Mladost nam diše za vratom, ali ponavljam, ne možemo da se vadimo na meču protiv Crvene zvezde. Naravno, bod ili eventualna pobeda bi nam mnogo značila, ali znamo šta nas čeka protiv tako kvalitetne ekipe. Moraćemo da tražimo šansu u nekim drugim mečevima, iako ćemo pružiti maksimum protiv lidera na tabeli", rekao je Krunić.

"Ne treba zaboraviti ni ostale timove. I Proleter ima šansu da se uključi u borbu za Evropu, ali ne samo oni. Kad gledamo sadašnje stanje na tabeli, iz ove perspektive, odlučiće utakmica u Lučanima protiv Mladosti. Ako tamo ostvarimo povoljan rezultat, bićemo blizu. Ali, daleko je ta utakmica...", naveo je on.

Krunić je na kraju kazao da je zadovoljan kadrovskom situacijom pred duel sa Zvezdom.

"Osim nekih sitnih povreda, svi su igrali zdravi. Ovu su jedino nema pravo nastupa, protiv Partizana je dobio žuti karton", rekao je on.

Utakmica se igra sutra od 17.00

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track