ON JE NAJVEĆI LUDAK U SVETU FUDBALA: Trener Lidsa naredio svojim igračima da NAMERNO prime gol i zbog toga ostao BEZ Premijer lige! (VIDEO)
Foto: AP

JEDAN JE MARSELO BIJELSA

ON JE NAJVEĆI LUDAK U SVETU FUDBALA: Trener Lidsa naredio svojim igračima da NAMERNO prime gol i zbog toga ostao BEZ Premijer lige! (VIDEO)

Fudbal -

Trener Lidsa Marselo Bijelsa naredio je svojim igračima da namerno prime gol od Aston Vile, zbog čega je njegov tim definitivno ostao bez direktnog plasmana u Premijer ligu.

Argentinski stručnjak, širom sveta poznat po nadimku "Ludak", pokazao se kao poštenjačina.

Lids je u današnjem meču pretposlednjeg kola Čempionšipa na svom stadionu morao da pobedi Aston Vilu kako bi zadržao šansu da prestigne Šefild junajted na drugom mestu i domogne se Premijer lige.

Domaćin je poveo u 72. minutu golom Kliha. Međutim, prethodno je jedan igrač Lidsa ostao da leži žaleći se na povredu, zbog čega su fudbaleri Aston Vile zastali, a domaći su nastavili akciju i zatresli mrežu. Zbog tog nekorektnog poteza nastala je gužva, čak i tuča, zbog čega je El Gazi iz Aston Vile dobio crveni karton.

Videvši da je njegov tim poveo na nesportski način, Bijelsa je rekao igračima da puste goste da izjednače, pa se Adoma prošetao do gola za konačnih 1:1.

Tako je Lids ostao na trećem mestu i moraće u baraž, a Šefild junajted je i definitivno, posle Noriča, obezbedio ulazak u Premijer ligu.

(Kurir.rs/Kurir sport, Foto: AP)

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track