MILORAD KOSANOVIĆ ALUDIRAO NA NENADA LALATOVIĆA: Uveo bih doping kontrole i kod trenera
Foto: @starsport

Savez na potezu Predlog iskusnog trenera

MILORAD KOSANOVIĆ ALUDIRAO NA NENADA LALATOVIĆA: Uveo bih doping kontrole i kod trenera

Fudbal -

Hit Kormilar Radničkog iz Niša Milorad Kosanović izjavio je da struka, kao i igrači, treba da ide na preglede kako bi se videlo da li neko koristi stimulativna sredstva, aludirajući na ponašanje stratega Vojvodine Nenada Lalatovića

Trener Vojvodine Nenad Lalatović ponovo je imao šou, ovaj put u Nišu, gde su Novosađani gostovali Radničkom, klubu koji je on vodio do prošle sezone. Mladi trener prvo je pretio je da će nekog zaklati, a zatim su kamere zabeležile trenutak kada se zakunuo i zapretio da će reći istinu o nameštenim utakmicama u Superligi. Pokušali smo da ga kontaktiramo, ali on se nije javljao.

foto: Printscreen

Trener Radničkog Milorad Kosanović nije hteo nikog da imenuje, ali je istakao da nije normalno da neko toliko skače i da se žali na svaku odluku, napominjući da treba uvesti doping kontrolu i za ljude na klupi.

- Nije bilo nikakvog konflikta, ali oni stalno skaču, svih 45 minuta, lupaju, udaraju, šta kod da se desi, oni skaču. Traže faul, aut, pritom lažu, a to prenose i na igrače. To nema nigde u svetu, to je ružno gledati, maltretiraš igrače, publiku, sve na stadionu. Savez treba da reaguje i da ih odstrani sa klupe, to je krajnje nekulturno i nepristojno. Užas, oni mene ne interesuju, ne vidim ih, mi smo tri sveta, i predlažem FSS da uvedu doping i za trenere, da vidimo da li se neko dopinguje, jer ne može neko normalan da se tako ponaša - kazao je Kosanović.

FSS

LALATOVIĆU, DAJ DOKAZE

Oficir za integritet FSS Ivan Petrić rekao je da ponašanje Lalatovića zahteva hitnu reakciju nadležnih organa.

- To što je uradio Lalatović zahteva hitnu reakciju nadležnih organa FS Srbije, odnosno pokretanje disciplinskog postupka. Ponašaćemo se odgovorno i u skladu s propisima. Očekujemo od Lalatovića da u pisanoj izjavi objasni sve što je rekao i da dostavi dokaze za tvrdnje o nameštanju utakmica - rekao je Ivan Petrić.

Sporni detalj iz Niša

SVE ĆU REĆI O NAMEŠTALJKAMA

Vidno iznerviran ponašanjem publike na Čairu, stalnim uvredama i dobacivanjem dojučerašnjih fanova, Lalatović je izgovorio nešto o čemu bi svoj sud morao da da neko nadležan u Ligi. Kamera je zabeležila kako se obraća nekome u publici i preti da će reći sve o nameštanju u srpskom fudbalu. Na društvenim mrežama se brzo raširo video incidenta sa početka drugog dela igre:

- Ovoga mi krsta, ovoga mi krsta, svaku nameštenu utakmicu - sve ću reći! - urlao je Lalatović.

foto: Printscreen

Votford je trenutno poslednji u Premijer ligi, što je dovelo do smene trenera, a Arsenal je posle dobrog starta usporio i kvota na pobedu Tobžija danas (17.30) je 2,00, dok je dupla šansa 1X 1,81. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART na Votford - Arsenal.

Kurir / Milan Nastić

Foto: @starsport

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track