DETALJ SA DERBIJA KOJI JE SVIMA PROMAKAO! Ovaj ŠAMAR Miletića malo ko je primetio! Zbog OVOGA je Borjan poludeo i izazvao OPŠTI HAOS na utakmici (VIDEO)
Foto: Youtube Printscreen

TREĆE POLUVREME

DETALJ SA DERBIJA KOJI JE SVIMA PROMAKAO! Ovaj ŠAMAR Miletića malo ko je primetio! Zbog OVOGA je Borjan poludeo i izazvao OPŠTI HAOS na utakmici (VIDEO)

Fudbal -

Ne stišava se rasprava posle 161. večitog derbija u kome je Partizan u potpunosti nadigrao Crvenu zvezdu i više nego zasluženo slavio sa 2:0 golovima Sume i Tošića.

Mnogo prašine podiglo se oko poništenog gola Zvezde koji je prema ljudima iz Sudijske komisije FSS bio potpuno regularan.

Među samim igračima na terenu nije bilo toliko tenzije, izuzev jedne situacije nakon vodećeg gola Sume.

Došlo je do koškanja među igračima, a arbitar Srđan Jovanović napravio je propust, nije video celu situaciju kako treba i kaznio defanzivca Partizana Nemanju Miletića koji je bio najratoborniji, barem žutim kartonom.

foto: Youtube Printscreen

Nakon vodećeg gola Suma je počeo da slavi ispred severa, što je zasmetalo Borjanu koji je prišao da ga odgurne.

Stvorila se gužva, najratoborniji bio Miletić koji je udario šamar Borjanu što je promaklo sudijskoj trojci, ali nije Radovanu Pankovu defanzivcu crveno-belih.

On se zaleteo na Miletića ali je bek crno-belih bio jači u duelu i uhvatio je

štopera Zvezde za vrat.

Ipak većina igrača iz oba tabora bila su pribrana, pa su ratoborni pojedinci

razdvojeni i sve je prošlo bez većih incidenata.

Meč je nastavljen, a epilog svega su žuti kartoni Sumi i Borjanu kao pokretačima incidenta.

Barselona - Viljareal

Barselona ove sezone u gostima ne može da se sastavi, ali je zato kod kuće u dva meča dala čak 10 golova. Večeras (21.00) joj dolazi Viljareal, a kvota na 1&4+ je 2,10. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Barselona - Viljareal.

Kurir sport

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track