SUMIRANJE UTISAKA POSLE VEČITOG DERBIJA: Šta kažu fudbaleri Partizana posle meča sa Zvezdom!
Foto: Printscreen

OTKRIVAMO

SUMIRANJE UTISAKA POSLE VEČITOG DERBIJA: Šta kažu fudbaleri Partizana posle meča sa Zvezdom!

Fudbal -

I dok se još nisu slegli utisci sa 161.večitog derbija ekipa Partizana je morala da se okrene novim treninzima u susret vanrednom kolu Linglong Tire SLS sa ekipom Javora u Ivanjici, odnosno za vikend Radničkog iz Niša.

U obilasku medicinskog bloka SC Partizan – Teleptik o utiscima sa derbija i težini povrede razgovarali smo sa Bibrasom Nathom, ali i sa jednim od junaka derbija Zoranom Tošićem.

Javor - Partizan

Na krilima velike pobede u večitom derbiju Partizan danas (17.00) igra protiv Javora u Ivanjici zaostali meč Superlige - kvota na dvojku je 1,35, a na pobedu crno-belih bez primljenog gola (Sigurna pobeda) 2,00. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Javor - Partizan.

Pola sata pred polazak na put momci su imali obaveznu užinu tokom koje smo razgovarali sa mladim Filipom Stevanovićem koji je odigrao prvi put seniorski večiti derbi.

Kako se približava i druga utakmica grupne faze UEL sa ekipom Astane, iz Slovenije nam je svoje utiske o ekipi, ali i predstojećoj utakmici dao bivši štoper Partizana i igrač Astane Branko Ilić.

Posetio nas je i najpoznatiji ruski fudbalski jutjuber KraSava.

O onome što je bilo i šta nas očekuje razgovarali smo i sa našim defanzivcima Bojanom Ostojićem i Nemanjom Miletićem.

I opet pitanje, kada počinje prodaja karata?

Sve možete pogledati u novoj epizodi Partizan News 5.

Kurir sport / Partizan.rs

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track